Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 5500 TL Satılık XBOX Series S + 26 Ay Gamepass Ultimate Satın Al 20 Ekim 2022 11:39 1 1 5500 TL Satılık XBOX Series S + 26 Ay Gamepass Ultimate Öncelikle herkese iyi alışverişler,Amazon.com.tr'den aldığım fakat Amazon Almanya üzerinden gelen ve Xbox Series S i satıyorum. Xbox ile beraber gelen gamepad bir süre sonra problem çıkarınca bir kaç ay önce servise yolladım yeni ürün yolladılar. Şuan ki görseldeki kolda bir problem bulunmamaktadır çok fazla kullanma şansım da olmadı.Gamepass Ultimate de forumdan referanslı bir arkadaş ile 3 yıllık ortaklık yapmıştık hala devam ediyor. Ben giriş xbox'u olarak ayarladım o hesabı o şekilde duruyor böylece kendi hesabınızla oynayıp gamepass ultimate'i sorunsuz kullanabilirsiniz. O hesabın id şifre ve ortak olduğum arkadaşın bilgilerini de satın alan arkadaş ile paylaşacağım. Şuan 26 Ay süresi kaldı.Kutusu , orjinal hdmi kablosuyla beraber alıcı ödemeli kargolayabilirim , Sakarya'nın Hendek ilçesinde elden de satabilirim.Alım tarihi : 26 Haziran 2021Garanti son tarih : 18 Ağustos 2023Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli, İzmit Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK Steam Deck OLED 512 GB + Samsung Evo Plus 512 MicroSD [SATILDI] SATILIK XPG Core Reactor 650W 80+ Gold Full Modüler 1500TL [SATILDI] i5 8600k + MSI Z370 PRO + 8X2 GB 2400 MHZ 3500 TL 5500 TL Satılık XBOX Series S + 26 Ay Gamepass Ultimate
IRuthless kullanıcısına yanıt merhabalar, fiyatta pazarlık şansı var mıdır? iyi günler. < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >