Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Xbox Series S Controller Satın Al 1 Eylül 2021 14:00 1 1 Satılık Xbox Series S Controller merhabalar konsol 1 ocak 2021 tarihinde alınmış çift gamepad olarak, bende ikinci el olarak aldım yanlız cihazın faturayı bulamıyorum.Micrsosoftun sitesinde 2022 şubat ayına kadar garantisi görünüyor. İlan bu şekilde kollardan birini kullanmadığım için satmak istiyorum 10/10 kondisyondur. İsteyene w.apptan resim yollayabilirim. İstediğim fiyat 400 liradır.iletişim için 5376029348Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Asus X515EA-BQ868 i3-1115G4 [SATILDI] PLAYSTATION 5 SLİM DİSKLİ VERSİYON [SATILDI] dijital deluxe hesap referans ilanıdır Samsung Galaxy tab E t560