Şimdi Ara

SATILIK XBOX360 SLIM 4GB FUL KUTULU PAL:350TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONSOL SPOT OLUP FUL KUTULUDUR 2 AY ÖNCE ALDIK İŞYERİNDEKİ ARKADAŞA KULLANMADI

XBOX360 SLIM 4 GB

1ADET ORJ KOL

KISACA KUTUSUNDAN NE ÇIKIYORSA O ŞEKİLE VERİCEM

HERYERE KARGO OLUR

0539 781 29 19

CENK

MAKİNE PALDIR

FİAT :350 PAZARLIKSIZDIR

TAKAS PS3 SLIM VE XBOX ELİT İLE OLUR ÖZELLİKLE NTSC TERCİHİMDİR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan_yel -- 21 Mayıs 2011; 10:13:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat extra kol ve orjinal oyunlarıyla gayet uygun.

Hayırlı satışlar.
  • Çok pahalı bence, sıfır 4gb slim 430 TL extra kol 70, 500 TL ye sıfırı alınır zaten kadıköyde. Oyun veriyor olabilirsin ama yinede bence önemi yok çok yüksek fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretique -- 19 Mayıs 2011; 9:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique
    Çok pahalı bence, sıfır 4gb slim 430 TL extra kol 70, 500 TL ye sıfırı alınır zaten kadıköyde. Oyun veriyor olabilirsin ama yinede bence önemi yok çok yüksek fiyat.

Sadece crysis 2'nin fiyatını araştır derim...

Ayrıca sırf arkadas senin bir ilanindaki fiyata yorum yaptı diye burada dayanağı olmayan saçma bir yorum yapman hoş olmamış. Ayıptır yapmayın böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tods -- 19 Mayıs 2011; 10:11:28 >
  • Yorumla ne ilgisi var neden öyle birşey yapayım siz avukatı değilsiniz ayrıca arkadaşın. Sıfırını 500 e extra kol ile alabildiğimi söyledim sadece ve fiyatı pahalı bulduğumu söylüyorum oyunun bana göre hiçbir önemi yok. Ayrıca Ayıbı ve neyin hoş olup olmayacağını da senden öğrenecek değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretique -- 19 Mayıs 2011; 10:17:55 >
  • Tamam dostum. Ben arkadasın avukatı değilim,sen ayıp nedir be değildir benden öğrenecek degilsin,bu fiyatta sana göre çok.sence bu oyunlar para etmez.

Kolay gelsin hepinize...
  • Slim modellere FW olmuyordu dimi ?
    Oluyorsa makinada fw varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat Çok makul
  • tek konsolu 350 ye verebilirim deyerli yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlartek kollu 450 ye veririm bu opsiyonlar var pahalı diyen arkadaşa bende oyunları arşatırmasını tavsiye ediyorum

• quote:

Çok pahalı bence, sıfır 4gb slim 430 TL extra kol 70, 500 TL ye sıfırı alınır zaten kadıköyde. Oyun veriyor olabilirsin ama yinede bence önemi yok çok yüksek fiyat.

buarda sen konsolu 550 nin üstüne verebildinmi

• İLAN DEYİŞTİRDİM KONSOL FUL KUTULU OLARAK 350TL DEN SATILIKTIR

• quote:

FİYAT GAYET UYGUN.
  • Alıyorum hocam
  • arkadaşın fiyatına pahalı diyenlere gülüyorum sadece.xbox 360 la yenimi tanıştınız siz.arcade i 350-450 arası satıyorlar.makinada sorun yoksa iyi fiyat hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Alıyorum hocam

dostum bak insanlar almak için pm atıyo sanada söz verdim malını sattıysan burdan alıyorum de yoksa ben satim he

• cihazın dvdrom nosu nedir fw atılabilen versiyon mu
  • konsol mcbule nikli arkadaşa satılmıştır

• Teşekkür ederim gerçekten tertemiz sıfır gibi bir cihaz aldım sayenizde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.