Şimdi Ara

SATILIK: xClio A380

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünün resimlerine ve açıklamalarına burdan ulaşabilirsiniz.

Satış Sadece Elden...

Sahibinden Ürün Kodu : 91964825

link:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-xclio-a360-91964825/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiCCky -- 3 Temmuz 2012; 14:06:21 >

• kasa muhteşem, fiyat şahane, satıcı hepsinden de güzel.

hayırlı satışlar kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

kasa muhteşem, fiyat şahane, satıcı hepsinden de güzel.

hayırlı satışlar kardeşim...

Eyvallah :) sende güzel kardesimizsin salasın hayırlı satışlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msj bulunsun
  • Hayırlı satışlar, ama modeli sanırım A380 olması lazım(uçak adından geliyor) düzeltirseniz arayanlar daha çabuk ulaşabilir.
    Bende de diğer modeli olan wind tunnel vardı önceden, xclio'lar güzel ve sağlam malzemeye sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Temmuz 2012; 11:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Hayırlı satışlar, ama modeli sanırım A380 olması lazım(uçak adından geliyor) düzeltirseniz arayanlar daha çabuk ulaşabilir.
    Bende de diğer modeli olan wind tunnel vardı önceden, xclio'lar güzel ve sağlam malzemeye sahiptir.

kardeşim eminmisin sen bunun a380 olduguna bir karşılaştırma yap istseren şu linke bak onun şişkin yerinde xclio yazıyor bununkinde ise acase yazıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_62337967/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox__2006

quote:

Hayırlı satışlar, ama modeli sanırım A380 olması lazım(uçak adından geliyor) düzeltirseniz arayanlar daha çabuk ulaşabilir.

kardeşim eminmisin sen bunun a380 olduguna bir karşılaştırma yap istseren şu linke bak onun şişkin yerinde xclio yazıyor bununkinde ise acase yazıyor

Acase yazan model xclio değil, başka bir marka(acase) için fason üretilmiş birebir aynı model "acase twin engine". Xclio'larda yanında Xclio yazıyor.
    Zamanında çok araştırmıştım bu kasaları, xclio wind tunnel kullanmıştım dediğim gibi. A+case de sanırım zaten xclio'nun başka pazarlarda kullandığı bir markası.
    İlan sahibi arkadaşa yardımcı olmak açısından yazdım zaten, A380 arayanlar bu ilanı bulabilir model ismini düzeltirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Temmuz 2012; 13:26:13 >

• ben bu kasayı satın almak istiyorum ama ptt kargo masarafı ne kadar tutar bunun :s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paradox__2006

quote:

Acase yazan model xclio değil, başka bir marka(acase) için fason üretilmiş birebir aynı model "acase twin engine". Xclio'larda yanında Xclio yazıyor.
    Zamanında çok araştırmıştım bu kasaları, xclio wind tunnel kullanmıştım dediğim gibi. A+case de sanırım zaten xclio'nun başka pazarlarda kullandığı bir markası.
    İlan sahibi arkadaşa yardımcı olmak açısından yazdım zaten, A380 arayanlar bu ilanı bulabilir model ismini düzeltirse.

eyvallah uyardığın için tşk.

bende kararsızdım yanlışlık olmasın diye böyle yaptım :) düzeltirim şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.