Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Satılık XFX Swift 319 6800 XT
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
sen buralarda mıydın? ne zamandır görmüyordum
-
Hocam kart düzgün çalışıyor aslında ama dediğiniz gibi fanları fazla çalışıyor. Termal macunu değiştirilse yetmez mi? Başka ne yapılması gerekir ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kartın asıl gpu hot spot'una bakmak lazım.100 derece olabilir.
Kart daha önceden açılmıştır ondan böyledir.Bazı vatandaşlar kartı açtım bakım yaptım,süper oldu gibi yazıyor ama gerçekte olan heatpipe'ların veya soğutma bloklarının kontakt olayı bozuluyor ve acayip sıcaklıklar ortaya çıkıyor. Özellikle AMD gpu'larda.Gpu 70 ise hot spot 105 oluyor mesela.Bir de ram'lerin üstündeki pad'leri değiştirip süper oldu diyenler var,orada da sonuç farklı değil.mesela 1,5 mm yerine 2 mm. koyuyor bunu da daha iyi baskı sebebiyle daha iyi soğutma sanıyorlar ama sonuç yine buradaki gibi oluyor.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
kart helvası yenmiş fan %100 de 74 derecede bu değeri %50 max da vermesi gerekirken.... acil bakım odasına alınması şart |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X