**SATILDI**
Yurtdışından yaklaşık 11 ay önce bizzat akrabalarıma getirttiğim, siyah renk, ilk günden beri kılıf, ekran koruyucu ve 3M tam kaplama ile kullanılan telefonum, telefon değiştirmek amacıyla satılıktır. İlk günden beri tam kaplama ile kullanıldığı için arkada ve çerçevede kılcal çizik dahi yoktur, yine de ihtimamlı davranmak adına kozmetik durumu 9.9/10 olarak puanlanmıştır. Mekanik ve elektronik olarak da hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Uzun süreli şarjları hep yavaş şarj olarak (5V @ 1 A adaptör ile) yapılmıştır, hızlı şarja sadece çok elzem durumlarda (en fazla 50 kez) başvurulduğu için batarya eskimesi asgari seviyededir.
İnceliği ve hafifliği ile diğer cihazlardan ayrışmaktadır, bu yüzden vazgeçemediğim bir cihaz oldu ve 3 kez aynı telefonu alıp kullanıp sattım ve yenisine geçtim. Ayrıca, genelde yazılım güncellemeleri/yükseltmeleri sonrası üreticiler, "planlı eskitme" kapsamında, müşterileri daha güncel cihazlara yönlendirmek için cihazlarının batarya ömürlerini kısarlar, ancak HyperOS'ta bu durumu hiç yaşamadım, halen MIUI'daki batarya ömrünü sunabilmektedir. Xiaomi 11 Lite 5G NE'nin Avrupa bölgesi için sunduğu en güncel HyperOS sürümü olan v1.0.3.0.UKOEUXM yüklüdür. İstenmesi durumunda, LineageOS da yükleyebilirim, ki bu durumda cihazın hızına şaşırırsınız. :)
IMEI kaydı işlemi güvenilir bir şekilde halledilmiştir ve çift SIM ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.
Ankara içi ortak olarak uygun bir noktada elden teslim edebilirim ya da Birlik Mahallesi'ne gelip alabilirsiniz. Orijinal kutusu, şarj aleti, USB kablosu, kitapçıkları ve (1 adedi kutudan çıkan orijinal ve hiç kullanılmamış şeffaf kılıfı olmak üzere) toplamda 3 adet kılıf ile birlikte verilecektir. Fiyat 5650 TL'dir.
İyi forumlar.
Fotoğraflar: En kısa zamanda, telefonun kendi çektiğim fotoğrafları eklenecektir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.