Şimdi Ara

>>SATILIK<< Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • >>SATILIK<< Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu

Socket 478/754/939/940/LGA775/AM2 uygundur,kutu ve aksesuarları tamdır. Garantisi yoktur. Denizli içi elden teslim olabilir.Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapılabilir. Fotoğraflar ürüne aittir. 20 TL

>>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL  >>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL  >>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL  >>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL

>>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=23&type=specification
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 26 Temmuz 2012; 17:13:56 >

• arkadaşım bu soğutucuyu hep merak ediyorum soğutması sesi nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: deuhcb

arkadaşım bu soğutucuyu hep merak ediyorum soğutması sesi nasıl

Selam hocam yorumunu yeni gordum kusura bakma, kendi uzerindeki fan intelin stok faniyla hemen hemen ayni ses duzeyine sahip,ben fansiz sekilde kullanmistim sifir ses :)
  • Peki soğutma performansı nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Peki soğutma performansı nasıldı?

Selam p4ht islemcide kullandim ben sessizlik icin almistim fansiz kullandim herhangi bi sorun cikarmadi.kac derece falan bakmadim.http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2070&page=5 surada test sonuclari var hocam
  • Düşünüyorumda o radyatorle o değerlere ulaşabiliyorsa sadece block amaçlı kullansam nasıl performans alırım. emin olsam alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

Düşünüyorumda o radyatorle o değerlere ulaşabiliyorsa sadece block amaçlı kullansam nasıl performans alırım. emin olsam alırım

Hocam becerikliysen olabilir şu forumdaki arkadaş akvaryumu soğutmak için bundan alip modlamiş mesela
    http://www.akvaryum.com/forum/el_yapmi_radyatorlu_sogutma_k490988.asp?PID=2608805

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

Düşünüyorumda o radyatorle o değerlere ulaşabiliyorsa sadece block amaçlı kullansam nasıl performans alırım. emin olsam alırım

Hocam becerikliysen olabilir şu forumdaki arkadaş akvaryumu soğutmak için bundan alip modlamiş mesela
    http://www.akvaryum.com/forum/el_yapmi_radyatorlu_sogutma_k490988.asp?PID=2608805

O konuda şüpeniz olmasın :) aldığım ekran kartı blogu referans tasarım mış kartıma uymadı kartı canavarla kesip küçülttüm :)

incelemelere bakıyorum hep eski, siz bunu kullandıgınızda sıcaklıklar neydi acaba? biraz bilgi vermeniz mümkün mü acaba

o akvaryumuda biliyorum

• quote:

O konuda şüpeniz olmasın :) aldığım ekran kartı blogu referans tasarım mış kartıma uymadı kartı canavarla kesip küçülttüm :)

incelemelere bakıyorum hep eski, siz bunu kullandıgınızda sıcaklıklar neydi acaba? biraz bilgi vermeniz mümkün mü acaba

o akvaryumuda biliyorum

selam hocam yukardada yazmıştım elektrik süpürgesi gibi çalışan stok fan uğultusundan kurtulmak için almıştım, soket 478 p4 işlemcide kullandim,ısı değerlerine falan bakmadım hiç.şukadardı desem yalan olur.şimdi bakıp yazıvereyim dicem ama anakart bozulduğu için ekran kartı ram vs çoktan sattım bile satılmassada akvaryumcu arkadaş gibi enteresan şeyler deneyebilirim

• Bu ürünle ilgili çalışırken bir video inceleme olan bir site varmı
  • internette araştırdım birtek sen sıvı işlemci soğutucusu demişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan3486

internette araştırdım birtek sen sıvı işlemci soğutucusu demişsin

ötekiler ne demiş hocam ? fotoda kırmızıyla işaretlediğim kapağı açınca radyotöre sıvı malzemeyi koyuyosunuz

• ürün tarafımca alınmıştır kargoyu bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

>>SATILIK<< Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu

Socket 478/754/939/940/LGA775/AM2 uygundur,kutu ve aksesuarları tamdır. Garantisi yoktur. Denizli içi elden teslim olabilir.Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapılabilir. Fotoğraflar ürüne aittir. 20 TL

>>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL  >>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL  >>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL  >>SATILIK<<  Xigmatek AIO-S80DP Sıvı İşlemci Soğutucusu 20TL

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=23&type=specification
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

lga 775 lere sıgmama gibi bir problemleri vrmı birde 775lere nasıl monte ediliyor alıcam yakında vatandan

• bunun sistemini bi anlatırmısınız
    su hangi taraftan nereye gidiyo fan
    dışarı içeri netarafa üflüyo hangi sırada alttaki bakır soğuyo ve ısınan su nasıl tekrar soğuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.