Şimdi Ara

Satılık Xim Apex - 1.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Xim Apex - 1.000 TL

Merhaba,

Yaklasık 2 ay kadar kullandıgım Xim Apex' i artık PS sahibi olmadıgım icin satıyorum. Cizigi, problemi, sıkıntısı yok. Forumda fiyatları 1.250 civarı oldugu icin hemen satılması icin fiyatı biraz daha dusuk tuttum. Eger daha ucuza satıs ilanı gorurseniz paylasın fiyatta guncelleme yaparım. Daha onceki ilanlarıma bakarsanız sattıgım butun urunlerde yine aynı sekilde fiyatı dusuk tutarak sattıgımı gorebilirsiniz. Fiyat neden dusuk, bir sıkıntısı mı var gibi bir dusunce aklınıza gelmemesi icin bu acıklamayı yapıyorum. Satıstan gelen parayla mouse almayı dusunuyorum. Almak isteyen arkadasla konusuruz, internet uzerinden benim alacagım mouse u satın alarak yollayabilir ve satın aldıgımız siteye gore taksit avantajından faydalanabilir. Takas sadece Razer Basilisk Ultimate ile olur (Aradaki farkı konusur, anlasırız)

Bir arkadas ozel mesaj yoluyla PS5 ile calısıp calısmadıgını sormus. PS5 ile beraber kullanılabiliyor ama 1 adet DS4' e ihtiyacınız var.

İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktas) yüz yüze satış yapabilirim. Diğer şehirler için referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce ürünü yollayabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp daha sonra ürünü yollayacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak başka sitelerdeki referanslarınızdan vb. şeylerden bahsetmeyin. Satışımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin) Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Satılık Xim Apex - 1.000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• @fallofday nickli arkadasa revizedir.

• Fiyat nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.