Şimdi Ara

Satılık Xperia Z3 Compact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Xperia Z3 Compact

Telefonda herhangi bir çizik, kırık, zedelenme vs yoktur. Ekranı sürekli jelatinli kullanıldı. 10 aylık garantisi var.

Askerlik sebebiyle telefonu fazla kullanamadım. Yani temizdir. Şuan POMEM okulunda olduğum içinde kullanamıyorum.

Şarj kapağı her sony modeller de olduğu gibi bir gevşeme mevcut. O yüzden yeni kapak sipariş ettim. Yani kapak sıkıntısı olmayacak tek eksiği budur bu eksiklikte giderilecek. ( bilmeyenler için nereyi kasıt ettiğim şu linkte mevcuthttps://www.google.com/search?q=z3+compact+%C5%9Farj+kapa%C4%9F%C4%B1&biw=1282&bih=889&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjzlc66q8jNAhWDGRQKHQzACo0Q_AUIBigB#imgrc=D96gjZGOExMszM%3A )
    Ayrıca manyetik usb şarjı da sipariş ettim. Telefonun yanında vereceğim. Satılan alan kişi manyetik usb yi kullanırsa şarj kapağında gevşeme sorunu olmayacak. Çünkü kapağı açıp kapatmak zorunda kalmayacak. ( Bilmeyenler için şu linktekihttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z2-manyetik-sarj-kablosu-221836455 )

Telefonun kulaklığı hiç açılmamıştır. Kutunun içinden nasıl çıktıysa o halde. Fotoğraflarda da görülüyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

"Garantisi 10 aydır" Seçeneklerde yok yazıyor. Onu değiştiremedim.
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatı 850 tl ye indirdim. Burdan güncellenemiyor

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.