Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık Zotac Gamin GeForce RTX 3060
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Anlamadim bir sorun mu var ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
aynı kartın oc modeli var bende,7-8 ay garantisi var satışa koysam 5700 den fazla istemem.
-
Hocam sifiri 8500 zaten.. Bedavaya mi vereyim.
-
Forum fiyatlarına bir bak,ne demek istediğimi anlarsın.
-
2 3 hafta once sifir yurtdisi zotac 3060ti twin edge i 7500tl ye aldim. Ekran kartlarinin ikinci eli artik pek prim yapmiyor sifir fiyatlarina bakarak fiyatlandirma yapmak yanlis ikinci el 3060 lar 5500 6000 arasinda gidiyor sizin acinizdan zaman kaybi olmamasi icin yaziyorum yoksa istediginiz fiyati istersiniz mal sizin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeş sen boşver gereksiz insanları Bu arkadaşın böyle sorunları var. Her satıcının fiyatına yorum yazar. Amacı almak değil yeşillik olsun. Yok öyle böyle diye fiyat düşürmeye, satışını baltalamaya çalışır. Böylelerini yok etseler forumdan da kurtulsak.
-
kirvem ne yaptın satabildin mi 15500 den sıfır rtx 3070 i ? sorunlu olan sensin galiba,yorum yapmak serbest. ben yorumlarımı mantıklı şekilde fiyatlara yazarım,paranoid gibi insanlara takılmam.sorunlu insan böyle olunur kişilere takıntı yaparak.
yorumunu ilan sahibine yaz, bana değil.kartı o satıyor bildirim ona değil bana geldi. yazdığın mesajı özellikle bakmazsa göremeyebilir.
-
Hocam fiyatlar bu herkesin degerli bir yorumu vardir elbette. En fazla satilmaz. Cok da onemli degil alan bu fiyattan alir
-
Sen satıcıların mesajlarına boş boş eleştiri yazmayı bırakmadıktan sonra bende senin saçma yorumlarına mesaj yazmayı bırakmacağım kardeş. Yorum yazmak tabii ki serbest. Ben de o yüzden yazıyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X