şimdi orda dur sen 1,9 partnerle dobloyu kıyaslıyamazsın barış
1.9 multijet doblo 105 ps 200nm turbolu
1.9 partner 70ps 180nm turbo yok
SANA TEKRAR DİYORUM YENI TEPEEYİ TEST ET 110LUKLARI BAK
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum arabayı aldığım bayiye götürdüm bunu alın yerine binek oto alacağım dedim satıcı bayan bana beyfendi aracınızı dışarda değerlendirin bizim gibi showromlar aracınızı piyasadan aşağı alır dediler ve öylede fiyat verdiler.tabi galerici arkadaşlarada hak veriyorum onlarda ekmek yiyecekler ama verdiğim fiyata biraz abartılı bir çıkışla yaklaşınca aziz beye biraz tepkili bir cevap verdim öncelikle bunun için özür dilerim.en iyisi araba pazarına çekim makul bir fiyat veren olursa satmak diye düşünüyorum Saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: ybingol
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum arabayı aldığım bayiye götürdüm bunu alın yerine binek oto alacağım dedim satıcı bayan bana beyfendi aracınızı dışarda değerlendirin bizim gibi showromlar aracınızı piyasadan aşağı alır dediler ve öylede fiyat verdiler.tabi galerici arkadaşlarada hak veriyorum onlarda ekmek yiyecekler ama verdiğim fiyata biraz abartılı bir çıkışla yaklaşınca aziz beye biraz tepkili bir cevap verdim öncelikle bunun için özür dilerim.en iyisi araba pazarına çekim makul bir fiyat veren olursa satmak diye düşünüyorum Saygılarımla
RİCA EDERİM SORUN YOK BENIM AÇIMDAN ÇEKIN PAZARA SATIN KARDEŞ BİNİCİSİNE ...
SİZİ HAFİF TİCARİCİLER ADLI BAŞLIGIMIZADA BEKLERIZ LİNKİ İMZAMDA VAR
Peki Aziz bey benim arabanın değeri ne eder rica etsem bir fiyat verebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ybingol
Peki Aziz bey benim arabanın değeri ne eder rica etsem bir fiyat verebilirmisiniz
21 ile 22 arası kardeş bınıcıye gıdıcegı rakamdır
slm bende de 2001 siana var.satıp 2004-2005 doblo almayı düşünuyorum.piyasa araştırması yapıyorum. düşüncelerinizi ve görüşlerinizi yazarsanız sevınırım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme