Şimdi Ara

- satılmıştır -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 1 Günlük Iphone 7+ 128 GB Türkiye Cihazı Adınıza Fatura Edilebilir,
    Merhaba;

Galaxy S8 imin ekranı kırıldıktan sonra bugüne kadar hiç kullanmamış olmama rağmen arkadaşlarımın ısrarı ile Iphone denemeye karar verdim.

Fakat toplamda 2 gün bile olmayan kullanımdan sonra ios un çok benlik olmadığını farkettim. Note 8 i deneyeceğim için satılıktır.

- S8 de dilim yandığı için aldıktan sonra sim kart dahi takmadan 360 kaplama yaptırılmıştır.
    - Kulaklıkları kutusundan dahi çıkarılmamıştır.
    - Ürün tüm aksesuarları ile eksiksiz olarak teslim edilecektir.
    - Şirketimiz adına alınmış olduğu için satışını yaparken adınıza fatura edeceğim. Yani ürünü ikinci el gibi değil orjinal sıfır gibi almış olacaksınız ve adınıza aldığınız tarih geçerli fatura olacak.

Talebim 4.000 TL dir. Istanbul Anadolu yakasında maltepe ve sancaktepe deki mağazalarımızdan birisine gelerek görerek alabilirsiniz,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Eylül 2019 Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam özel mesaj yolladım dönüş bekliyorum sizden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    9 yıl önce açıldı
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.