Şimdi Ara

satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 22 Eylül 2017; 16:23:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirchade

http://www.hepsiburada.com/lg-g6-lg-turkiye-garantili-pm-HB000004VA7H

hocam sıfır lg garantilisi 2360 tl

• Sirchade kullanıcısına yanıt
    bu tür ilanlara bakıp fiyat vermeyin.üstte lg türkiye garantili , altta ithalatçı firma garantili yazıyor nesine güveneceğim.
    gerçek güvenilir mağaza fiyatı varsa onu yazın.bu tür yerlerden alınca sonrası aşağıdaki linteki gibi oluyor
    https://forum.donanimhaber.com/telefon-alirken-uzak-durulmasi-gereken-firma-n11-gt-newport-gg-gt-cepport-hb-gt-mys-iletisim-intellicell--121308096

• quote:

Orijinalden alıntı: whamx

bu tür ilanlara bakıp fiyat vermeyin.üstte lg türkiye garantili , altta ithalatçı firma garantili yazıyor nesine güveneceğim.
    gerçek güvenilir mağaza fiyatı varsa onu yazın.bu tür yerlerden alınca sonrası aşağıdaki linteki gibi oluyor
    https://forum.donanimhaber.com/telefon-alirken-uzak-durulmasi-gereken-firma-n11-gt-newport-gg-gt-cepport-hb-gt-mys-iletisim-intellicell--121308096

Daha ne tür örnek verelim acaba? Vatan bilgisayardaki etiket fotosunu mu atalım illa?
    satılmıştır

Bir de nesine güveneceğim demişsiniz de koskoca hepsiburadadan daha mı güvenilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 22 Eylül 2017; 11:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

vatan g6yı hiç satmadı , sayfa açıldı hatta 3499 tl fiyat yazdı fakat hep stokta yok yazdı sonrada ilan veb sayfasından kaldırıldı.mobile bakmamıştım çıkıyorsa fiyatıda koysaydınız görürdük
    hepsiburada n11 gg gibi satıcıların açtığı mağazalardan oluşan bir sitedir.verdiğim şikayet linkindede görüleceği gibi doğubank tlfoncularıda çokca mağaza açmaktadır.cihazınızı çalışır olarak teslim alacağınız garantidir de aradaki fiyat farkı cihaz arızalandığında ortaya çıkacaktır
    niyetiniz polemik değilse siz öm yoluyla teklif verin fiyatta yardımcı olurum
    not: evet hepsiburadadan daha güvenilirim çünkü cihaz arızalandığında muhatabınız türk telekomdur

• Niyetim şu an cihazı almak değil. (Zaten verdiğiniz fiyat ve piyasa fiyatı ortada)

Burda linkini attığım satıcı direkt "hepsiburada"nın kendisi ve LG Türkiye'nin resmi, onaylı satıcısı. Bir de doğubank falan diyip lafı dolandırmaya gerek yok. Burda satılan cihazın sizin o Türk Telekom'dan aldığınız cihazdan farkı yok hatta artısı var. Faturası kendi adıma olacak, garantisi ben alınca başlayacak (siz ne kadar lafı dolandırsanız da LG TÜRKİYE RESMİ GARANTİSİ hem de) AYrıca 150 tl civarı fiyat farkı var.

Ben sadece sizin için söylemiştim bu fiyatla satılamayacağını, ama siz uyanıklık yapıp herşeyi ben bilirim havasına giriyorsunuz. Tercih sizin istediğinizi yapın umrumda değil zaten banane sanki

Bir de son olarak Türkiye'deki internet alışverişi sitelerinin başında gelen siteden daha güvenilirim demeniz de ayrıca komik Sizin cihazda muhattap Türk telekom, bunda ise direkt LG Türkiye.

quote:

Burda linkini attığım satıcı direkt "hepsiburada"nın kendisi ve LG Türkiye'nin resmi, onaylı satıcısı.

verdiğiniz link Ekonomik Reyon isimli bir mağazaya, bildiğimiz adıyla ereyon firmasına aittir.
    bilgisizliğinizle akıl vermeye çalışmak cesaret ister , cesaretinizi takdir ediyorum.
    alıcı değilseniz konuyu daha fazla kirletmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.