Şimdi Ara

Satılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 TV Box - Transpeed X3 Pro - 4/32 gb - S905X3 - Android 9
    Sıfır sayılır, sadece bir kaç deneme için çalıştırıldı. Ankara içi elden de teslim edebilirim.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aliexpress de 250 tl ? (35 dolar) fiyat çok düşmesi lazım. düşerse rezerve...
  • Eğer 250 TL'ye mal edebilirseniz size söz veriyorum, 420 TL'ye istediğiniz an bana satabilirsiniz.

Gümrükte 150-200 TL vergi çıkma ihtimali var. Hatta daha fazlası da olabilir. Banggood'da 330 TL'ye yakın fiyata satılıyor. Gümrük vergisini iade ediyorlar. Ancak 7 euroluk trt bandrolünü ve 8-9 TL'lik gümrük sunum ücretini iade etmediklerini söylemişlerdi. Yani 400 TL'nin altına mal etmek bugün şans işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilendirme amaçlı yazıyorum şuan için banggod da 4/32 gb versiyonu kargo nakliye sigortası ve gümrük vergisi sigortası ile 327 liraya denk geliyor. Ortalama da 10-15 gün sürüyor kargolar. Yani öyle 150-200 lira vergi çıkmaz hocam. Çıksa bile vergi sigortanız var banggood geri alabilirsiniz vergi ücretini. Arkadaşın fiyatı da şuan için fena değil beklemek isteyenler uğraşmak istemeyenler alabilir.

Satılmıştır.

• Hocam ne kadar vergi çıktığı ile ilgili şöyle 1-2 link paylaşayım o zaman. Hazirandan sonra aşağı yukarı vergiler bu halde.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144554507

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144487890

Lakin 30 TL vergi ödeyen biri de var o konu altında. Ancak istisna bir durum ve muhtemelen gümrük memurlarının gözünden kaçmış.

Bunun dışında banggood'un vergi iade ettiğini ben de söyledim. Ama trt bandrolünü ve gümrük sunum ücretini iade etmediğini söylüyorlardı.

Bu seneden önce trt bandrolü ücretini kolay kolay almıyorlardı. Şu an ödeme ihtimaliniz daha yüksek. Yani banggood'dan da olsa 327 TL + 7 euro trt bandrolü + gümrük sunum ücreti olası bir durum. Yaklaşık 400 TL.

Fiyatımın iyi olduğunu siz de söylediniz. Ben daha iyi fiyat hiç bir yerde görmedim. Sahibinden veya letgoya felan bakabilirsiniz.

• Ürün modeli değiştirildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.