Şimdi Ara

SATILMISTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle buraya katılmamın sebebi charımı satmak nedeni ise başka oyuna geçmemden dolayıdır. Fiyat abuk subuk degildir aksine sadece 60YTL istiyorum bu chara harcadığım paranın yanında hiç birşey. ;) Elden satmak istiyorum o yüzden tercihim istanbuldan olanlar.
    Char yukarda yazdığım gibi Wizard ve Bard.
    İçinde 1 Adet Angel Wings ; 130 silk
    1 Adet Anka kuşu ; 130 silk
    Domuz Pet ; 88 silk (25 günü var)
    1 Adet Silver Ticket ; 95 silk yanliş hatirlamiyorsam (25günü var)
    Toplam ; baya bi para yemişim ;)
    İçinde 20 milyon para var itemleri 70 lvl'a kadar idare edebilecek düzeyde full Str ve +3 basılı ;)
    Oyuna giremediğimden dolayı skilleri cekemiyorum Lv66'a kadar 3 gap ile geliştirdim ve full wizard skilleri açık. Önceden aldıgım bir ss koyacağım.
     SATILMISTIR.

sizde hak verirsinizki talep ettigim fiyat hiçte abartı değildir sadece hizli bir satış olmasından dolayı bu fiyati istiyorum. Ciddi olanlar yazsın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adeadpoem1 -- 18 Şubat 2008; 16:33:47 >

• Beni Yanlıs Anlama

Gecen Sitemize Yeni Üye Geldi Ve Bu Uye Wizard Takas Edecegim Diye Arkadasımı Hackledi Gitti

Üstüne Alınma Ama Bu Charın Skillerini Ve C ye Basılı + İtemlerini Kasasını Cekip Koyarsan Arkadasım Alıcı

Fiyat Cazip Fakat Bazı Şeyler İnsanın Aklına Kötü Şeyler Geliyor

• Arkadaşım ben elden vereceğim diyorum herhalde. Görüsecegim arkadasima internet cafede göstermek zor değil.
  • bence çok ideal hatta zararına satış bile diyebiliriz :) İstanbulda olsaydım ilgilenirdim.
  • ßen İstanbuL içiyim anadoLu yakaSı iSe alabiLirim. BlooDShuck@hotmail.com
  • Elden Satacagın Kesin Bişey Değil Bak Benim Herkes Wizard Hayranı Oldugumu Bİliyor

Ondan Dolayı Wizardlar İlgimi Cekiyo :)

Arkadasım Tamamen Hastası 80 LwL Video izleyince ^^

Ne Yapsın Garibim Anında Wizardlı İlanlara Dayanamıyor
  • elden satacağım kesin. başka türlü satmiyorum
  • birader tmm eLden aLıyım diyorum MsN wer
  • char bedawa gibi bişey hayırlı satışlar
  • Bedava ama niyetlenen yok Arkadaslar ben biran önce birakmak istiyorum bu oyunu. Eğerki alıcı bir kac güne cıkmazsa dayanamayip dönerim.
  • ekle i_m_uwut@hotmail.de eklersen kesin alırım cok ucus :D
  • sadece istanbuldan arkadaşlar.
  • hayırlı satışlar ama tek fotografla kimse almaz söliim ben sana
  • walla resimlerle ugrasirsam fiyat katlanır inanki hic onla ugrasmaya halim yok zaten istedigim fiyat öyle abarti olmadığı için buna ne gerek var anlamiyorum çinli karakter değilki sadece wizard ve bard açık neyini görmek istiyosunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adeadpoem1

walla resimlerle ugrasirsam fiyat katlanır inanki hic onla ugrasmaya halim yok zaten istedigim fiyat öyle abarti olmadığı için buna ne gerek var anlamiyorum çinli karakter değilki sadece wizard ve bard açık neyini görmek istiyosunuz?

itemleri elixirleri
  • Dedigim gibi sözüm şerefimdir yukarıda belirttim itemlerin ve paranın durumunu. Ben cafe çalışanıyım eğerki alacak olan kişi gelir misafir eder gösteririz. Yok güvenmezse baska biyerde bulusur ve dediğimi dogrularım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adeadpoem1

Dedigim gibi sözüm şerefimdir yukarıda belirttim itemlerin ve paranın durumunu. Ben cafe çalışanıyım eğerki alacak olan kişi gelir misafir eder gösteririz. Yok güvenmezse baska biyerde bulusur ve dediğimi dogrularım.

charı satmak için resimler lazım
  • ALINMIŞTIR benim tarafımdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.