Şimdi Ara

SATILMIŞTIR !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
5.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inş alırsında kurtarırsın beni bu dertten bıktım char satmaya çalışmaktan golduda satamıorum charıda nese up up
  • up up acil satılık
  • up up acil satılık
  • parayı yatırdım ama sen hala up lıosun konuyu?
  • msne girersen konuşuruz
  • kardeş char satılmadıysa yarın parayı yatırcam... msn de konuşmuştuk haber verirsen sewinirm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _jukeb0x_

parayı yatırdım ama sen hala up lıosun konuyu?

• bugün bir işim var parayı yatırdım sen çekmedin parayı heralde yarın msne girdiğimde konuşuruz yada bana e-mail olarak bilgileri atarsan sevinirim... arkadaşlar parayı gönderdim bu arada satış bitti umarım
  • ben pazartesi 150 tl weririm
    satılmadıysa
  • bugün ptt ye gittiğimde adıma paranın yatmadığı sölendi p.tesi gününe kadar kontrol edebilirseniz jokebox ii olr char hala satılık up up
  • eğer pazatesiye kadar satılmassa ben 150 ytl weririm
  • birçok defa ptt ile havale yaptım ilk defa sorun çıktı galiba perşembe günü 16:27 de paranı yatırdım.pazartesi paranı çekebilirsin sorun çıkacağını sanmam.
  • bana öm dan adını yaşadığın şehri yazarsan ii olur onları sölerim o zman yatırdım diosan
  • attım pm den
  • Pffff ßen İstiyorum Bu Charı Ama Bnm Charlar Satılmadı Ki...
  • süper bi char ya muhteşem ötesi keşke bnmde böle bi charım olsa malum ekonomik kriz :S
  • char hala satılık para elime ulaşmadı up up
  • ptt açık olmadığı için ulaşmadı yarın sorduğunda alırsınyine alamazsan bana haber ver pttye bidaha gidip sorarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _jukeb0x_ -- 15 Mart 2009; 12:32:44 >
  • cuma günü sorduğumda para yatmamıştı parayı yatırdığını sanmıorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.