Şimdi Ara

SATILMIŞTIR :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar enermax psu geldi yurt dışından gelin bi akrabam getirdi.Şansa bak keşke biraz bekleseydim. ben de forumda araştırıp iyice Seasonix X-760 almıştım. ikisi de aynı sessizlikte süper şimdi ben bu x-760'ı napıyım? 3 gün filan oldu sanırım eksen bilgisayardan alalı. satsam mı acaba burdan? 250 tl ye filan veriyim nasılsa bende duracağına siz faydalanın. piyasa fiyatı 350-400 tl arasında. ben size 250 ye veriyim faturalı, kutulu, çantalı ve sadece 3 gün kullandım. enermax da süpermiş bu arada. ses aynı yani o konuda bi farkları yok. hiç ses yok gibi

ürün eksen bilgisayardan alınmıştır arkadaşlar. eksiksizdir. sıfırından farksızdır. 5 sene de garantisi vardır.isteyenler pm atsın. bu fiyata başka bulma şansınız yok zaten. Seasonic X-760'ı almadan önceki forumdaki konum:

http://forum.donanimhaber.com/m_63229185/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63416152

SATILMIŞTIR :)

Ve de bir ürün daha listeleme kararı aldım. MSI HD 6850 150 tl ye de bunu satıyorum: toplam ikisini 350 ye veririm almak isteyenlere. Bu psu + ekran kartımı satıp daha üst bi model ekran kartı alacam çünkü. bu ikisini bir alırsanız yaklaşık 300 tl karda olacaksınız hatırlatırım.

SEASONIC X-760 = 250 tl

MSI HD 6850 = 150

İkisi birden : 350 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 23 Temmuz 2012; 19:52:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Almak isteyenlere gittigidiyor.com üzerinden de satabilirim

• iade etseniz daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

iade etseniz daha iyi olmaz mı?

ama sonuçta kullandım hocam açtım . iade kabul ederler mi ki sebepsiz yere? adamlara ne dicem ki?

• Pm..
  • fiyat güzel , hayırlı satışlar, ihtiyacı olan kaçrmasın
  • Güncel

• Ve de bir ürün daha listeleme kararı aldım. MSI HD 6850 150 tl ye de bunu satıyorum: toplam ikisini 350 ye veririm almak isteyenlere. Bu psu + ekran kartımı satıp daha üst bi model ekran kartı alacam çünkü. bu ikisini bir alırsanız yaklaşık 300 tl karda olacaksınız hatırlatırım.

SEASONIC X-760 = 250 tl

MSI HD 6850 = 150

İkisi birden : 350 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.