Şimdi Ara

SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • büyük heveslerle aldığım z5500 ümü komşuların şikayetleri nedeniyle ve 2 ay sonra evleneceğimden paraya olan ihtiyacım gibi nedenler birleşince satmaya karar verdim alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun resim iş yerinde oldumdan koyamadım ama ciddi alıcılarla whatsap yada başka yoldan resim konusunu hallederiz kargo alan arkadaşa aittir eksiksiz tertemiz şekilde göndericem yanlız kolisini bulamıyorum zannımca o atılmışdır ama düzgün şekilde koliler alan arkadaşada iletirim bana ulaşmak isteyenler 5433383555 den ulaşabilirler.

Fiyat : 500 TL

Not: Creative X-Fi Surround Pro 5.1 Harici Ses Kartı da elimde var isteyen olursa onuda z5500 le beraber 100 TL ye verebilirim oda tertemiz ve sorunsuz şekildedir. ayrı olarak sadece ses kartını satmayı düşünmüyorum bence bu ikisi birbirini süper tamamlıyo sistemin sesi süper ama ses kartı ona sesde berraklık sağlıyo kısık sesde akustik müzikler inanılmaz kulağa hoş geliyor.

https://store.donanimhaber.com/c2/bd/44/c2bd44337b2b05c81a913c1a3d600ab5.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4nk -- 4 Haziran 2014; 13:03:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

Fiyat yok

Kusura bakma unutmuşum :))

• TAKİPTEYİM...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün satildimi dukkaninizda göremedim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meren84 M kullanıcısına yanıt
    HAYIR ÜRÜN HALEN SATIŞDA DIR. BİLGİNİZE...

• ARKADAŞLAR ÜRÜN GAYET TEMİZ KULLANIŞMIŞTIR. TÜM PARÇALARI KABLOLARI EKSİKSİZ ŞEKİLDEDİR. ALDIĞIM GÜNDEN BUGÜNE EN UFAK BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM VE UZUN BİR ZAMANDA KULLANMADAN ÖYLE DURDU ZATEN Z906 MODELİNDEN BANA GÖRE DAHA BAŞARILI BİR MODELDİR Z5500 ZATEN SES DEĞERLERİNE VE İKİSİNİDE KULLANMIŞ KULLANICI YORUMLARINA BAKARSANIZ BUNU SİZDE GÖRÜRSÜNÜZ FİYAT OLARAKDA UYGUN TUTTUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM AKLINIZDAN GEÇEN ŞEYLERİ BANA PM ATABİLİRSİNİZ DÜĞÜN İÇİN MASRAFLARIM OLDUNDAN FAZLA ZAMANIM YOK Bİ AN ÖNCE ELDEN ÇIKARMAM LAZIM BİLGİLERİNİZE...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILMIŞTIR...
    13 yıl önce açıldı
    satılmıştır
    geçen yıl açıldı
    Satılmıştır
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm attım.
  • ÜRÜN SATILMIŞTIR HERKEZE İLGİLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM

• Ürün tarafımdan alınmıştır. Can arkadaşımıza parasını hayırlısıyla harcamasını dileriz kendisini biraz kargo aşamalarında yorduk kusura bakmaz inşallah iyi günler dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.