Şimdi Ara

Satılmıştır corsair H80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilan başlığında belirtilen ekim 2011 ayında almış olduğum eksen bilgisayar faturalı ve full kutu içeriği durmakta olan H80 işlemci soğutucusu satılıktır.

ürün için istediğim fiyat satılmıştır @dinamikdonanım hayırlı olması dileği ile....

ilan herkesin yorumuna açıktır ve isteyen herkes özgürce link yapıştırabilir.....

Satılmıştır corsair H80
     Satılmıştır corsair H80
     Satılmıştır corsair H80
     Satılmıştır corsair H80
     Satılmıştır corsair H80
     Satılmıştır corsair H80
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelgt -- 26 Temmuz 2012; 12:04:59 >

• hayırlı satışlar kardeşim, bu arada bir de pm attım.
  • hayırlı satışlar takip
  • Hayırlı satışlar kenan abi,

Almak için pm
  • cevaplanmıştır. satış devam etmektedir.
  • Hayırlı satışlar istediğin hava soğutma bu daha iyi değil mi?
  • Hocam bir şey soracağım. Bunun çalışma prensibi tam olarak nasıl, bildiğimiz normal su ile mi, yoksa özel bir sıvı falan gerekiyor mu veya karışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

Hocam bir şey soracağım. Bunun çalışma prensibi tam olarak nasıl, bildiğimiz normal su ile mi, yoksa özel bir sıvı falan gerekiyor mu veya karışım

bakım gerektirmeyen komplike bir sistemdir. benimde bildiğim kadarı ile içinde elektrik iletkenliği olmayan özel bir sıvı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

Hocam bir şey soracağım. Bunun çalışma prensibi tam olarak nasıl, bildiğimiz normal su ile mi, yoksa özel bir sıvı falan gerekiyor mu veya karışım

bakım gerektirmeyen komplike bir sistemdir. benimde bildiğim kadarı ile içinde elektrik iletkenliği olmayan özel bir sıvı vardır.

içerisinde tabiki su barındıran ama saf su olmayan; anti korozyon özellikli ve iletkenliği olmayan bir sıvı vardır. Arabaya konan antifiriz ile saf su karışımı benzer bir sıvı yani. Sistem kapalı devre çalıştığı için su takviyesi gerektirmemektedir.

Daha önce h50 kullanmıştım şimdi de h100. Emin olun h80 ve h100 neredeyse bire bir aynı performansta ve h100 daha pahalı. Nasıl aynı performansa sahip olduğunu soracak olursanız h100 ince uzun bir radyatöre sahip iken, h80 kısa kalın bir radyatöre sahip. Yani hacim aynı. h80 için önlü arkalı çift fan takıp tost yaptığınız zaman h100 ile aynı performansı sağlamaktadır. Ben 2. bir tane daha h100 arıyorum. 240lık radyatör daha görsel hoşuma gittiğinden dolayı. yoksa bu fiyata kaçırmazdım h80 i emin olun. Almayı düşünen arkadaşlar boşa takip yapmasın gerekli fiyat verilmiş parasını verin alın derim.

opelgt arkadaşımız da son derece saygıdeğer bir forum üyesidir. Kendisiyle hiç bir problem yaşamayacağınızı garanti edebilirim

hayırlı satışlar.

• açıklama için çok teşekkür ederim Serdar hocam......
  • Takip hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

Takip hayırlı satışlar...

• Pm
  • 1556 pime uyumlumudur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

1556 pime uyumlumudur acaba ?

1556 pin uyumluluğu malesef yoktur..... 1156 pin uyumluluğu vardır....
  • almak ve tanışmak için pm gönderilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinamikdonanım

almak ve tanışmak için pm gönderilmiştir.

elden teslim edilmek üzere dinamikdonanım nickli forum üyesi ile anlaşılmıştır....
  • hayırlı satışlar kenan abi.
    h100 var elimde yoksa kaçırmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

quote:

Orijinalden alıntı: dinamikdonanım

almak ve tanışmak için pm gönderilmiştir.

elden teslim edilmek üzere dinamikdonanım nickli forum üyesi ile anlaşılmıştır....

Kenan arkadaşım ile telefonda çok hoş sohbet ile anlaştık. Bir aksilik olmaz ise bugun iş çıkışı ürün üelden teslim alacağım. Kendisine çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.