Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

[SATILMISTIR]GİTTİGİDİYOR 750/150 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #GittiGidiyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    arkadaslar merhaba 750/150 tl indirim saglayan hesap alcagım urunun stokta olmaması nedeniyle satılıktır

fiyat : 90tl ödeme : işbankası

hesap kullanım sonrası geri alınacaktır

Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

GittiGidiyor, her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu kurguyu iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 24 Ocak 2016; 17:59:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tv alacağım 1570 tl bunda da mı 150 indirim olacak ayrıca 90 tl çok cazip olmaz 50 tl teklifimi değerlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matalay02

tv alacağım 1570 tl bunda da mı 150 indirim olacak ayrıca 90 tl çok cazip olmaz 50 tl teklifimi değerlendirin

Senin icin cazip degilse bu benim sorunum degilki cazip olanlara bak arkadasim

• Slm pm attim dönmediniz? Olumlu olumsuz cvp verirseniz sevinirim.

• Arkadaslar cek dun isguzar bir arkadasin oyalamasi nedeniyle satilmamistir abi satma kesin alcam cart curt dedi tamam dedim sonra mesaj atiyorum cevap vermiyo ne insanlar var ya bu arada belirteyim cek cep telefonlarindada geciyor ve kimseye rezerve yapmiyorum artik parayi veren dudugu calar

• quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

Orijinalden alıntı: matalay02

tv alacağım 1570 tl bunda da mı 150 indirim olacak ayrıca 90 tl çok cazip olmaz 50 tl teklifimi değerlendirin

Senin icin cazip degilse bu benim sorunum degilki cazip olanlara bak arkadasim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.