Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILMIŞTIR/GOLDMASTER HD-1200 SPARK UYDU ALICISI SATLIK. Satın Al 16 Mart 2017 08:22 1 1 SATILMIŞTIR/GOLDMASTER HD-1200 SPARK UYDU ALICISI SATLIK. 23.08.2016 de hepsi dijital firmasından alınma kutulu,faturalı,garantili temiz cihazım satlıktır.Kargo alıcıya ait 135 tl dir.Ufak bir pazarlık payı vardır.Çok düşük fiyat teklif edenlere cevap verilmeyecektir.Kayseri içi elde kontrol ederek teslim tercihimdir.İl dışı havale sonrası kargoya verebilirim.Get vs açmak istemiyorum.Lütfen teklif etmeyin.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 135 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri, Melikgazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün VDSL MODEM ,MESH CİHAZI VS CİHAZLAR Y OTG VE OTG KABLO (FİRE TV İÇİN) SATILMIŞTIR/Zyxel PLA5456 - 1800 Mbps Powerline 1.100 TL SATILDI .Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition (OpenWRT Yüklü) 700 TL
quote:Orijinalden alıntı: fatexi pm attım Cevap verildi. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün VDSL MODEM ,MESH CİHAZI VS CİHAZLAR Y OTG VE OTG KABLO (FİRE TV İÇİN) SATILMIŞTIR/Zyxel PLA5456 - 1800 Mbps Powerline 1.100 TL SATILDI .Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition (OpenWRT Yüklü) 700 TL
quote:Orijinalden alıntı: mtnozz54 p.m attım.. Pm nize cevap yazdım. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün VDSL MODEM ,MESH CİHAZI VS CİHAZLAR Y OTG VE OTG KABLO (FİRE TV İÇİN) SATILMIŞTIR/Zyxel PLA5456 - 1800 Mbps Powerline 1.100 TL SATILDI .Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition (OpenWRT Yüklü) 700 TL
Cihaz mtnozz54 nickli arkadaşa satılmıştır.Pazartesi havale sonrası kargoya verilecektir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün VDSL MODEM ,MESH CİHAZI VS CİHAZLAR Y OTG VE OTG KABLO (FİRE TV İÇİN) SATILMIŞTIR/Zyxel PLA5456 - 1800 Mbps Powerline 1.100 TL SATILDI .Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition (OpenWRT Yüklü) 700 TL