Şimdi Ara

Satılmıştır / Intel Core 2 Extreme QX6850 İşlemci (775 pin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İşlemcinin kutus kayıp. Stok fanı cok ses cıkarıyor ve sogutması iyi olmadıgı için zalman 7000b-alcu ile kullandım.İsteyene stok fan ile verebilirim. İşlemci kendim sıfır olarak aldım öle cok el değiştirmiş ve yıpranmış bir işlemci degildir. Hiç o/c yapılmadı. Alındıgın gunden beri stabil degerlerinde kullanıldı acıkcası gerekte kalmadı. İşlemci için detaylı bilgi için altaki linkte bakabilirsiniz. Çarpan kilidi acıktır.

http://ark.intel.com/tr/products/30789/Intel-Core2-Extreme-Processor-QX6850-8M-Cache-3_00-GHz-1333-MHz-FSB

Satılmıştır / Intel Core 2 Extreme QX6850 İşlemci (775 pin)

Fiyat olarak : Satılmıştır. İzmir içi elden diğer illere öne havale sonra kargo olarak her yere kargolarım kargo alıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 13 Şubat 2015; 17:52:45 >

• Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 3 Ocak 2015; 12:47:16 >
  • İyi ürün iyi fiyat hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

İyi ürün iyi fiyat hayırlı satışlar.

Saolun hocam 775 pin sistemler için tam bir canavar
  • fazla durmaz ilan. hayırlı satışlar. nakit olsa alcaktım hemen. q6600 takas düşünürmüsünüz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clayndomarker

fazla durmaz ilan. hayırlı satışlar. nakit olsa alcaktım hemen. q6600 takas düşünürmüsünüz hocam ?

Elimde fazlalık hocam işlemci o yuzden satıyorum. Beni yarı yolda bırakmadı hiçbir zaman. 1150 pin e gectigim için bosta kaldı. O yuzden takas düsünmüyorum. 775 pin sistemler için kalp nakli diyebilirim.
  • İşlemci @Dantes7 hocamıza satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.