Şimdi Ara

SATILMIŞTIR Sagemcom F@st 2964 VDSL2-ADSL2+ 4 Port 300mbps Modem (Turknet Kampanya İndirimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNEMLİ NOT 1: Modem arayüzüne girmek için İnternet Explorer kullanın.Eğer Chrome kullanacaksanız, Adguard gibi yazılımlar yüklü olmasın.Bu tip programlar, modem arayüzüne girmeyi engelliyor.
    ÖNEMLİ NOT 2: Arkadaşını getir kampanyası ile bu modemi almak isteyen arkadaşlara 10lira indirim yapıyorum.

Resimler ve hız testi ekran alıntısı ürünün kendisine aittir.Uygun bir kutu ile gönderilecektir.
    Tüm servis sağlayıcıları ile kullanabilirsiniz. Ben Turknet ile testini yaptım.
    İzmir içi elden satış önceliktir.Kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere heryere gönderilir.
    İzmir'den arkadaşlar Çiğli-İzban durağında elden teslim alabilirler.
    Kargo olarak PTT kargo Şube teslim tavsiye ederim.Uygun fiyatlı gider.

Modem+Adaptör olarak gönderilecektir.

192.168.1.1 admin ttnet

SATILMIŞTIR@Arifyesim123

SATILMIŞTIR Sagemcom F@st 2964 VDSL2-ADSL2+ 4 Port 300mbps Modem (Turknet Kampanya İndirimli)SATILMIŞTIR Sagemcom F@st 2964 VDSL2-ADSL2+ 4 Port 300mbps Modem (Turknet Kampanya İndirimli)SATILMIŞTIR Sagemcom F@st 2964 VDSL2-ADSL2+ 4 Port 300mbps Modem (Turknet Kampanya İndirimli)

SATILMIŞTIR Sagemcom F@st 2964 VDSL2-ADSL2+ 4 Port 300mbps Modem (Turknet Kampanya İndirimli)SATILMIŞTIR Sagemcom F@st 2964 VDSL2-ADSL2+ 4 Port 300mbps Modem (Turknet Kampanya İndirimli)SATILMIŞTIR Sagemcom F@st 2964 VDSL2-ADSL2+ 4 Port 300mbps Modem (Turknet Kampanya İndirimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanbiyolog -- 22 Eylül 2017; 16:45:24 >

• Merhaba modemi almak istiyorum pm gönderiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.