Şimdi Ara

SATILMIŞTIR_SIFIR MSI B450I Gaming Plus AC mini ITX AM4 TR FATURALI GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI B450i Gaming Plus modeli olup mini ITX AM4 SIFIR anakarttır. Hiç kullanılmamıştır. 07 Ocak 2020 Sinerji Bilgisayar faturalıdır. Fatura bedeli 983TL'dir.
    ITX makine kurmayı düşünüyordum. Şimdilik vazgeçtim. O yüzden satışa çıkarttım.

Fiyat:SATILMIŞTIR

Gölcük/Kocaeli'de elden teslim ederim veya kargo ile istenirse ücreti aldıktan sonra ambalajlayıp kargolarım. Kargo alıcı ödemelidir.

GET ve kapıda ödeme yoktur. Profilim ve referanslarım açık. Bu ilan herhangi bir sebepten (fiyat, teslimat vb.)
    dolayı size uymuyorsa uydurmaya çalışmak yerine doğrudan diğer ilanları tercih ederseniz daha iyi olur.

Polemik amaçlı ve gereksiz mesajlar 2.El Bölümü forum kuralları Madde [2.5] kapsamında şikayet edilecektir.
    2.El Bölümü forum kuralları Madde [2.5]-->İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen
    laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir ya da ilan sahibi bu yorumlara
    izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine
    şikayet etmeleri en kolay yöntemdir.

ÜRÜN FOTOĞRAFLARI

SATILMIŞTIR_SIFIR MSI B450I Gaming Plus AC mini ITX AM4 TR FATURALI GARANTİLİ SATILMIŞTIR_SIFIR MSI B450I Gaming Plus AC mini ITX AM4 TR FATURALI GARANTİLİ

SATILMIŞTIR_SIFIR MSI B450I Gaming Plus AC mini ITX AM4 TR FATURALI GARANTİLİSATILMIŞTIR_SIFIR MSI B450I Gaming Plus AC mini ITX AM4 TR FATURALI GARANTİLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Şubat 2020; 14:31:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.