Şimdi Ara

Satış Danışmanı Olarak Çalışmaya Başlıyorum. Önerilerinizi Bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam işe nerden basvurdun internettenmı magazadanmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasLee

Hocam işe nerden basvurdun internettenmı magazadanmı

Biraz garip oldu benim olay. Arkadaşımla internetten başvurmuştuk 2 - 3 ay önce sonra ikimize de mesaj gelmiş değerlendirilecektir olumluysa telefondan haber verilerektir diye. Ama arkadaşımın mesajı açılmamış. O da aramış decathlonu yarın 12 de toplu mülakat var diyip davet etmişler arkadaşı. Beni hiç arayan olmadı mesajdan falan da haberim yok tabi. Arkadaşımda söyledi bana toplu mülakat varmış. Sende gel bişey olmaz falan dedi gittik birlikte. Bizi aldılar toplantı odasına götürdüler 9 kişiyiz. Ben baktım müdürün elinde bir kağıt var onda isimler falan yazıyor. Arkadaşımın ismini falan da gördüm. Ee haliyle benim ismim yok orda dedim yandık. Yaşım da küçük 18'den heralde beni dışarı falan atarlar dedim. Ama şanslıyım bişey olmadı 9 kişiden 2 kişiyi elediler. Biz 7 kişi girdik. Pazartesi günü de işbaşı yapıcaz inşallah.

• Sanat danışmanı oldum deyip burdan fikir almak

• quote:

Orijinalden alıntı: maeglin_palantir

Sanat danışmanı oldum deyip burdan fikir almak

İlk deneyimim olucak. Tecrübeli olanlar varsa tavsiye almak için konu açtım. Kötü mü yapmışım?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey yapmana gerek yok 1 haftada için kurnazı olursun. Bisiklet hakkında bir kaç teknik bilgi öğren yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabuktheking_

Bir şey yapmana gerek yok 1 haftada için kurnazı olursun. Bisiklet hakkında bir kaç teknik bilgi öğren yeter.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakinİnsan

quote:

İlk deneyimim olucak. Tecrübeli olanlar varsa tavsiye almak için konu açtım. Kötü mü yapmışım?

Konu dışı bunun için uygun yer mi sence kardeşim buranın yarısı 2000 li diğer yarısı trol

• quote:

quote:

quote:

Konu dışı bunun için uygun yer mi sence kardeşim buranın yarısı 2000 li diğer yarısı trol

Sana bunu diyorum @fokof

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

bu konuyu daha önce açmamış mıydın?

Hayır daha önce açmadım.

dejavu oldum sanırım

• quote:

quote:

quote:

Eskiden böyle değildi buralar. Belki 2000'li oranı artmış olabilir ama hala aklı başında bir sürü kişi var.

• Kardeşim Marmara forum Decathlonda kasiyer olarak çalıştım yazin. Bu kadar laçka ,personel ortamının berbat olduğu bi firma görmedim. Bulaşma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Kardeşim Marmara forum Decathlonda kasiyer olarak çalıştım yazin. Bu kadar laçka ,personel ortamının berbat olduğu bi firma görmedim. Bulaşma bence

Bakalım iki ay deneme ayı olucak zaten beğenmezsem alırım paramı çıkarım. Teşekkürler.

• Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.