Şimdi Ara

Satış Ortaklığı (İkna kabiliyeti olan kendine güvenen bay bayan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önce biraz kendimsen ne yaptığımdan ve sonra işin detayından bahsedeceğim;
    Yazılım ve web tasarım işleri yapıyorm yaşadığım şehir çükük bir firma ve ofisim yok home ofis olarak freelance çalışıyorm. Bir Firmanın yan kolugibiyim yani devlet işleri gibi fatura isteyen kurumlarlada çalıştım bulunduğum şehirde bir firmadan kdvsini ödeyip fatura keSebiliyorum.
    İş detayı olarak benimle birlikte çalışabilecek çevresi geniş ve ikna kabiliyeti olan arkadaşlara ihtayacım herhangibir zaman ayırmayacaklar işe ortak olmayacaklar sadece satışa ortak olacaklar. Eğer farklı işlerde çalışan arkadaşlar varsa bu dediğim işi ek meslek gibi yapabilirler çalışan arkadaş ne kadar satarsa o kadar kazanacak bir ürün pazarlaması yok yada bir sınır yok istrse ayda 12 tane isterse 12 ayda 1 iş bulsun yada bulmasın hiç önemli değil.
    Çevresinden yada internet site yaptırmak isteyen kişiyle konuşup detayları bana aktarıp bir fiyat çıkartıp fiyatın belirli bir yüzdesini arkadaşa vereceğim ne kadar çok iş bulur yada yapılan iş maliyeti ne kadar artarsa alacağı fiyatda o derece artacak direk o fiyattan ortaklığı olacak. Tüm detaylar ve beraber çalışmak isteyen arkadaşlar pm gönderebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAP Danışmanı olunur mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.