Şimdi Ara

Satış Sözleşmesinde entry açmak yasak olduğu için elim kolum bağlı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 6 Temmuz günüwww.protxxxxket.com üzerinden alışveriş yaptım, 2 gün içinde onaylandı. Aramalarıma rağmen bu güne kadar ürün elime ulaşmadı. Şikayetvar.com üzerinde entry açtım ancak dakikalar içinde telefonuma mesaj geldi ve eğer 12:00 a kadar kaldırmazsam suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler. Bu kadar rahat olmalarının sebebi de satış sözleşmesi içinde 90 gün içinde şikayetimizi dile getirememizi sağlayan bir madde. Aynen bırakıyorum buraya:

9.7. ALICI, Ürün kargolama veya ürün iade süreci devam ederken 90 iş günü içerisinde herhangi bir platforma (şikayetvar.com olumsuz yorum yazmayacağını ve bu yorumların yazılmasi durumunda tarafından karşılanacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Şimdi soracağım şu, sizce şikayeti kaldırmalı mıyım yoksa tüketici hakları satış sözleşmesinden daha mı kapsar bir hak. Yani ben bu olayı tüketici haklarına taşırsam şuçlu ben mi olurum yoksa suçlu olan şirket mi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aç şikayet versinler mahkemeye öyle şey mi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devletin koyduğu yasal bir madde mi yoksa satıcı kendi kafasına göre mi satış sözleşmesi yazmış? İnternette aradığıma böyle bir şey bulamadım.
  • Tuketici hakem heyetine basvurun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.