Şimdi Ara

Satıştan çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 3 ay kadar önce Supplementler .com dan satın aldığım çikolata aromalı 07.2019 son kullanma tarihli , bandrollü , ambalajı açılmamış Weider premium Whey ( %20 İsolate ) protein tozumu satıyorum. Fiyatım 260 TL.Fiyatım pazarlıksız , ilanım yoruma kapalıdır.Anadolu yakası elden teslim edebilirim.İş temposu yüzünden spor tempomu bir türlü arttıramıyorum , supplement kullanmak gereksiz olacak bu durumda bu yüzden satmaya karar verdim.( LOT :01.2017 , 07985 )

Satıştan çekildiSatıştan çekildiSatıştan çekildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 18 Nisan 2018; 20:40:36 >

• hocam kargo dahil 200 den satmayi dusunursen goruselim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madhane kullanıcısına yanıt
    Teklif için teşekkürler ,ilanda belirttiğim gibi indirim yapmak gibi bir düşüncem yok, açıp kullanmaya başladığım gün ilanı kaldırırım diye düşünüyorum , ihtiyaçtan satılık değil zira , iyi akşamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • madhane kullanıcısına yanıt
    Teklif için teşekkürler ,ilanda belirttiğim gibi indirim yapmak gibi bir düşüncem yok, açıp kullanmaya başladığım gün ilanı kaldırırım diye düşünüyorum , ihtiyaçtan satılık değil zira , iyi akşamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009-2013 yılları arasında bu tarz ürünlerin satışını yaptığım için eklemek istiyorum.

Weider Almanya'da sağlık bakanlığının sıkı denetimleri ile üretilmektedir ve protein tozları içinde içerik kalitesi açısından en zengin üründür. Fiyat kıyaslamasını ürün içeriğinde bulunan 100 gramda kaç gr protein var..vb olarak yapmayın. Proteinin toz haline getirilip işlenmesi, depolanması, saklanması..vb bir çok kriter var. Beden sağlığınızı da ihmal etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

2009-2013 yılları arasında bu tarz ürünlerin satışını yaptığım için eklemek istiyorum.

Weider Almanya'da sağlık bakanlığının sıkı denetimleri ile üretilmektedir ve protein tozları içinde içerik kalitesi açısından en zengin üründür. Fiyat kıyaslamasını ürün içeriğinde bulunan 100 gramda kaç gr protein var..vb olarak yapmayın. Proteinin toz haline getirilip işlenmesi, depolanması, saklanması..vb bir çok kriter var. Beden sağlığınızı da ihmal etmeyin.

myprotein,optimum vs bunlar kötümü yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhales

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

2009-2013 yılları arasında bu tarz ürünlerin satışını yaptığım için eklemek istiyorum.

myprotein,optimum vs bunlar kötümü yani

2005 tarihinde üye olduğunuza göre sanırım yaşınız 30 üzerinde. Yazdığımı dikkatli okumuyor musunuz acaba nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satışdan vazgeçildi
    6 ay önce açıldı
    Satıştan Çekildi
    3 yıl önce açıldı
    Satıştan çekildi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanırsam başka marka kullanmam artık gerçekten etkisini hissettiğim tek marka oldu diyebilirim.Aradaki 30-40 liralık fark 2 ay kullanacağınız üründe etkisini ve kalitesini de düşünürsek az bile .Yıllarca inat edip her markayı kullanmış biri olarak vardığım sonuç bu keşke zamanında hocamızı dinleseymişiz.
  • Yazan içeriklerin doğruluğu da tartışılır.
  • Satıştan çekiyorum , kullanmaya karar verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.