Şimdi Ara

Satıştan çekildi. Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 10 Aralık 2013; 21:00:44 >

• http://www.akakce.com/monitor-led/en-ucuz-aoc-i2369vm-23-fiyati,1079980.html sıfırı zaten 370 lira o vatan linki fi tarihinden kalma, teknoloji ve fiyatlar değişiyor, bahsettiğin sorunlardan dolayı hakederi bence ancak 200 TLdir, sorunsuz olsa bile 250 civarıdır anca ederi.

Açılmamış garantili sıfır kutu satsan fatura kesemiyorsan 370- %18 kdv=313,56 tl kadardır ederi .

Belki kızarsın yazdığıma ama gerçekçi olmak lazım, küreği kapıp ilan peşinde koşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

http://www.akakce.com/monitor-led/en-ucuz-aoc-i2369vm-23-fiyati,1079980.html sıfırı zaten 370 lira o vatan linki fi tarihinden kalma, teknoloji ve fiyatlar değişiyor, bahsettiğin sorunlardan dolayı hakederi bence ancak 200 TLdir, sorunsuz olsa bile 250 civarıdır anca ederi.

Açılmamış garantili sıfır kutu satsan fatura kesemiyorsan 370- %18 kdv=313,56 tl kadardır ederi .

Belki kızarsın yazdığıma ama gerçekçi olmak lazım, küreği kapıp ilan peşinde koşmam

Doğrudur ne diyelim. En kötü satmam ne olur ki. Yanlız şu dediğin KDV olayında haklısın. İkince el tüm ürünlerde önce %18 sonra da %25 ikinci el payı düşülüp öyle fiyat istenmeli. Umarım sen öyle satış yapıyorsundur. Ben bu forumda henüz öyle bişey görmedim çünkü.

Yazdığına kızmadım, fiyatı düşmüş yapacak bişey yok. Biraz beklerim, alan olmazsa oğlana veririm kullanır.

• 2smoke kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben yazdığım tüm fiyatlarda bulunabilecek ikinci el fiyatın daha altında yazmaya çalışıyorum, şimdiye kadar hiçbir ilanıma pahalıdır diye yorum gelmedi.İyi satışlar dilerim, gördüğüm kadarıyla ılımlı bir insansınız, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Valla hocam ben yazdığım tüm fiyatlarda bulunabilecek ikinci el fiyatın daha altında yazmaya çalışıyorum, şimdiye kadar hiçbir ilanıma pahalıdır diye yorum gelmedi.İyi satışlar dilerim, gördüğüm kadarıyla ılımlı bir insansınız, saygılar.

Teşekkür ederim, öyle olmak gerek. Forumda bu ara kalp kırmak çok moda. İnsan bazen bişey soruduğuna yada söylediğine bin pişman oluyor.

Şu an için satıştan çekmek durumunda kaldım zaten. Pixel mi herneyse biraz daha büyümüş gibi gözüktü gözüme. O haliylen satmak olmaz cihazı, ayıp olur. Bu gün servise verdim. Bakalım ne çıkacak. Eğer panel falan değişirse evde değerlendiririm bir şekilde. Şu haliylen bile para etmeyecek, görünen o. Birde servise gitti diyince kimse yanaşmaz. :) Kısmet bu işler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıştan Çekildi
    3 yıl önce açıldı
    Satıştan Vazgeçildi
    3 yıl önce açıldı
    Satildı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.