Şimdi Ara

satıyorum 29 lwl char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bnm pcde gunz acılıodu artık acılmıo bu yüzden satıyorum lwl 29 . 15 bin filan parası var cantası dolu fiyatı daha belirlemedim isteyenler izmit üzerinden satıyom pm atsınlar isteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan_007 -- 15 Aralık 2007; 10:49:27 >

• 29 level char pek değerli değil kimsenin alacağını sanmam...
  • kardeş bence onu 10 kontörden daha fazla veren olmaz,

hee dersen ki bu bu premiumlar war o zaman bilemem :D
  • 1 lvl char acip premium alsam daha cok paraya satarim 29 lvl zaten cok fazla birsey degil
  • 10 kontör verrim turkcel sen bide ztn 52 lvl hesap 20 kontör edio o yüzden bide seninki kadınsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcrz94

10 kontör verrim turkcel sen bide ztn 52 lvl hesap 20 kontör edio o yüzden bide seninki kadınsa

18 Aralık 2007 Sen burda sırf yazıyon galba okuma, dikkat etme gibi birşey göremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mince49 -- 20 Ocak 2008; 18:58:34 >
  • 15 aralık degil
    18 aralım son msj xD
    Ama haklısın gereksiz msjlarla dolu...
  • 18 aralım değil
    18 aralık xP
  • uff sanki ne olcak ha xD
    klavyeyi yeni aldım alışamadım hala tuşları sert bazıları basmıyo bide yerleri biraz daha değişik gibi xD
  • 15 aralık la 18 aralık arasında ne olduysa o olcak la :d

laylaylom :D
  • ben dikkat etsin die yazdım xD
    oda dikkat ediyim die aralım ı söledi.

çikiçikibaba xD
  • Arkadaşlar benim 46 lwl charım var ama erkek hiç sevmiyorum erkek oyuncusu çok kötü oynuyor... istiyorsan pm den at
  • Arklar size Gunz The duelde car verem premli ama SDgunz fln deil normal ID:ilkbendemoniste Pas:bal123haar 10-15 kisi bilio sifreyi
  • o bendede warda millete nie dağıtıyonuz millet kasıo kasıo biri öğrenio herkeze sölüo onların arasından biri çıkıo gelio furum sitesine werio Osy_64
  • he bide asıl konuya gelelim 29lw char premsizse 2-3ytl belki eder satamazzsın 29lw en fazla 4ytlye satarsın ama sanmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.