Şimdi Ara

satmaya kıyamıyorum modifiye etsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2009 model fujitsu h270 notebookum var 4 ay önce anakartını değiştirdim. birde ikinci el bir işlemci alıp yükseltme yaptım.
    core 2 extreme qx9300 işlemcisi var 2.53ghz 12mb cache 1066 fsb en güzel tarafı çarpan kilitleri açık işlemcinin. i7 k serisi gibi
    neticede stok fanla 3.2 ghz kullanabiliyorum 70C civarı ısı oluyor ekstra anakart altına fan ekleyecağim
    8gb ddr3 1333mhz kingston ram var birde 2 adet 120gb ssd var ve bunları raid 0 yaptım. sata2 arayüz olduğu için
    pcmcia usb 3.0 (3port) kart aldım bide daha doğrusu hediye. usbler kartın içine gömülü dışarı çıkmıyor.
    1920x1200 mat antiglare 15.4 ekranı var birde. benim tek sıkıntım ekran kartım artık patates oldu. quadro fx770m 256mb dx10 ekran
    kartı var. gta 5 i anca 1024x768 çözünürlükte oynayabiliyorum. dota lol felan akıyor ama 3d ağırlıklı oyunlar şişiyor. egpu olayını duyunca
    çıldırdım tabi ama araştırmam doğrultusunda 2. ve 3. nesil i serisi işlemcilerle uyumlu çalışıyormuş notebookun kendi ekranını kullanabilmek
    için. ve benim en büyük isteğin kendi monitorünü kullanabilmek notebookun. bu konuda araştırma yaptım ama çok fazla ürün var ve bu
    ürünler hakkında bana bilgi verip beni aydınlatabilirmisiniz?
    note: notebook anakart ustasıyım elektronik çip tamirleri bga rework ıvır zıvır telefon tablet hertürlü tamir becerim bilgim var yardım ederim
    her notebookun kronik arızaları bios yazılımı ıvırı zıvırı çözeriz. teşekkürler...
    note2: böyle bi işlemciye sahip notebook bulamıyorum. kredi kartı bile takılıyor k*dumun notebookuna ne yapabilirim?

• Casper bi laptobum var 2013 model. Servise gitti geldi. Simdi fan hic durmuyor. Hep calisiyor. i5+gt540m+8gb ram. Ve eskiden kasmadigi oyunlarda ufak ufak kasmalar basladi. Ne yapmaliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar yolla servise, hatalı yani sonuçta, öyle bir problemi yoktu yollarken sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Casper bi laptobum var 2013 model. Servise gitti geldi. Simdi fan hic durmuyor. Hep calisiyor. i5+gt540m+8gb ram. Ve eskiden kasmadigi oyunlarda ufak ufak kasmalar basladi. Ne yapmaliyiz?

macun kurumuş fan ızgarası tıkanmış olabilir veyahut teknik servisteki elemanlar fanın devir kablosunu çıkarmış olabilir. yapman gereken şu kendine bi tornavida al sonra arka kapağını sök vidalarıda çıktığı yere göre sırala yada video ya al. aklın karışmasın. sonra teknoloji mağazasından altın rengi termal macun al markasını hatırlamıyorum. biraz pahalı birşey al ama. sonra fan ve soğutucu arasındaki bandı sök ve fanı soğutucudan ayır ardından annenin poğaca yaparken üstüne yağ sürmek için kullandığı fırçayı çal diş fırçasıda olur birde saç kurutma makinesi kullanarak ızgarayı temizle sonra eski macunları kolonyalı mendille temizle işlemci ve ekran kartına baskı uygulamadan temizle. tepesi açılsa yeter yanlarını temizleyeceğim diye uğraşma boşuna. sivri sert bi cisim sürme bga çipleri mayalanarak yapılıyor o yüzden sert cisimler aynalarını çatlatabilir mikro işlemcilerin. temizleyip topladıktan sonra ramlerin yan mandallarına aynı anda basarak çıkar. kurşun kalem silgisi ile altın ayaklarının rengi açılana kadar çok baskı uygulamadan temizle birde fırçala pislik kalmasın. sonra topla tamamen. en son olarak driverpack solition indir torrentten bide windows 7 64bit. temiz bi format at. uefi modunda win8 varsa özellikle hemen win7 ye çevir. yedeklerini al format at sonrada driver pack ile sürücülerini tanıt(hiç kullanmadıysan wireless kartı ağ kartı ve ses kartını kur. ekran kartını nvidia nın sitesinden indir.) sonra sahibinden.com dan i7 3630qm modeli işlemci fiyatlarına bak ikinci el i7 denemiştim sanki ben o makinede çalışıyor diye hatırlıyorum. birde 120gb ssd alırsan uçak gibi olur makinen geçmiş olsun...

• lifeislife93 L kullanıcısına yanıt
    hocam öyle güzel anlatmışsınız ki çok teşekkürler. şuan win7 64 bit ultimate var zaten temiz kurdum. Macun ve temizlik olayına girmem lazım sanırım. Macun alıp dediklerinizi yaptıktan sonra yazarım. Tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 31 Ocak 2016; 3:04:42 >
  • rica ederim kardeşim yakında bir notebook tamir kanalı açabilirim youtube da bga chip değişimi felan :D
  • lifeislife93 L kullanıcısına yanıt
    Takipdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.