dün oyun pm attım yoqtun bana nuker char lazım ondan diyom ve saturnne geçtim anlaşırız inş uzun uzun konuşuruz
Merhaba Hayırlı Satıslar Ethem :) Kutahya Merkez Olmasada Charını Satmanda Yardımcı Olurum :) Balikesir Merkez Antalya Mugla Ankara İstanbul :) Ptt İle Satıs Yapılır :) Charı Daha Satma Nasipse Yarın Başlıyorum Kasmaya Net Gelmis Diyorlar :D
Madem Antalya'da yardımcı olabilecek biri var char'ı bugün veya yarın alıyorum. MSN:pms_linkin_park@hotmail.com acil ekle lütfen.
quote:Orjinalden alıntı: DostDeli Merhaba Hayırlı Satıslar Ethem :) Kutahya Merkez Olmasada Charını Satmanda Yardımcı Olurum :) Balikesir Merkez Antalya Mugla Ankara İstanbul :) Ptt İle Satıs Yapılır :) Charı Daha Satma Nasipse Yarın Başlıyorum Kasmaya Net Gelmis Diyorlar :D saol abi inş en kısa zamanda satılır
quote:Orjinalden alıntı: DostDeli Merhaba Hayırlı Satıslar Ethem :) Kutahya Merkez Olmasada Charını Satmanda Yardımcı Olurum :) Balikesir Merkez Antalya Mugla Ankara İstanbul :) Ptt İle Satıs Yapılır :) Charı Daha Satma Nasipse Yarın Başlıyorum Kasmaya Net Gelmis Diyorlar :D Hacı başla artık sende kasmaya özledik seni saturnde yanlızlık çekiyorum yav :d
quote:Orjinalden alıntı: fatih1994 quote:Orjinalden alıntı: JogaBon1to Saol Kardesim Almayana Kiraz Var Almıyorum o zaman
quote:Orjinalden alıntı: emrerapkrd balikkesirr@hotmail.com eklermisin bi teklifte bulunucam :) ekledim