Şimdi Ara

Saturn 79 lvl Nuker Sadece 200 YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • __CB__ bişey soracagım char full ınt deılmı lv 79 charda 15k mp komik bir rakam.?benm lv 72 charıda 14k mp vardı dusunduruyor ve full blue deıldı ustu bıraz acıklarmısın
  • sanırsam alchemy eksikliği var biraz charın.. Hayırlı satıslar.
    quote:

Orjinalden alıntı: corc1_sailor

__CB__ bişey soracagım char full ınt deılmı lv 79 charda 15k mp komik bir rakam.?benm lv 72 charıda 14k mp vardı dusunduruyor ve full blue deıldı ustu bıraz acıklarmısın
  • alchemy eksıklıgınden bahsetmıyorm :) benm soyledıgım kendı charımda mp hp ekleyen pek birşey olmadıgı halde 14k mp vardı. kafa karıstırıyor lv 79 nuker charda 15k mp olması.... sızcede öyle deilmi?
  • 1200 mp sadece itemlara 400 er mp eklendgınde gelecek + aksesorilerde int yok itemlarda int eksigi var
  • ya ona bişi demiyorum :) benım demek ıstedıgım su lv 72 chaırmda full ınt uzerınde blue yok yanı mp 400 falan yok sadece arada int katanlar vardı sende oldugu gıbı fakat benım o halde mp14k falandı senın suan bu durumda hp cok yuksek mp dusuk str ye verdınmı hıc?? balance larda gosterıyor ıtemsız bı charın ınt charın mgc balance % 96 97 cıvarı oluyor...
  • bluelar eklenince 18.5-19k mp olacak up
  • xian serverinde 80 lvl bowman charım var takas istersen ekle konuşalım
    dRagoN-17@w.cn
  • len ikiz dingil o dilini kopartırım senın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExeLans !

xian serverinde 80 lvl bowman charım var takas istersen ekle konuşalım
    dRagoN-17@w.cn

takas yok!

up
  • up
  • gayet güzel ve fiyatının altında bir char..

takas önerecektim ama düsünmüyormuşsun...

hayırlı satıslar...^^
  • fiyat uygun 79 lvl char için h.satışlar.
  • 3 gün oldu.
    Satabildin mi?.
    250 YtL neresi ucuz gerçekten anlamadım ben. 80 Lv 9 gap char a 100 - 150 itemlere göre 200 istiyorlar. Saturn diye bu char 200 eder MAXİMUM . onda da 2-3 gün ugrasılır.
    Siz 250 ytL ye 7 gap 79 Lv hiç sp si olmayan char a ucuz diyorsunuz..
    İlginç.

Bol Şans bu arada.
  • Sana göre ''a'' olan şey başkasına göre ''b'' oldu diye bu kadar tepki gösteremezsin..Evet fiyat ucuz sen kendi charını daha ucuza satarsın 3 gü olsun 3 ay olsun char benim nasılsa beklerim dert etmene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __CB__ -- 18 Mart 2008; 13:28:52 >
  • up
  • up
  • up
  • up
  • char güzel ama balanceler çok düşük pwpde dayanacağını sanmıyorum ama herkesin bakış farklıdır...
    hayırlı satışlar...

bi UP ta benden olsun

UP!!!
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.