Şimdi Ara

### Saturn SP Farm Finish### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben istiyorum ne zaman başlıyacaksın ve parayı ne zaman yatıriyim

Msn: ayberk_._@hotmail.com ekle istersen daha rahat konuşuruz
  • Paranın tamamını alıpta mı başlıyacaksın ?
  • Msne ekledim müsait olduğunda görüşelim.

Ödemeyi yarısı peşin yarısı 100k spde veya peşin olarak düşündük hangisi işine gelirse söylersin. ayrıntıları msnde konuşuruz.
  • Fronto İbrahim Abi İle Konusursun Kararını Verirsin Gözün Arkada Kalmasın Güven Sorunu Olmaz Merak Etme
  • bu topicte hala güven konusu mu konuşuluyo
  • Belli Olmuyor Muratım :)

Sadece Arkadaslara Biraz Daha Güven İcin Ugrasıyorum Yeni Gelenlere Özellikle Beni Tanıdıktan Sonrada Hic Bırakmazlar Ama Tanımak Nasip Olmadı Daha ^^
  • Peki ne zaman başlıyacaksınız farma ve ne kadar sürer
  • Ben paranın önce 40 tl sini 100k sp den sonra da 11tl sini yatırsam bir sorun olurmu
  • ne zmn başlıyacaksın farma
  • Arkadaslar Farma Biz Başladık Devam Ediyoruz Gelenleri Özellikle 200 K Sp Den Fazla Olmayanaları Aramıza Katıoruz Ama Genelde 300+ Olunca Pek İşimiz Olmuyor :)

Suan da Farm Devam Ediyor
  • Bana bi hesap numarası verinde parayı yatıriyim bi an önce başlayın

210k sp kaç günde biter ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Fronto- -- 22 Ocak 2009; 18:02:12 >
  • quote:

Bana bi hesap numarası verinde parayı yatıriyim bi an önce başlayın

210k sp kaç günde biter

aynen kaç günde biter
  • Arkadaslar aksam İberyus Gelsin Konusalım Tamammı Siz Msn Ekleyin benim

Msn : asil-ruya@hotmail.com
    Slot GÜzel Olursa Kimse de Karısmaz Ks Yapmazsa Gunde 25K Kesin Olması Lazım

Sanırım Güzel Kasabilirsek 2 Hafta Demez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DostDeli -- 22 Ocak 2009; 19:23:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iberyus

Msne ekledim müsait olduğunda görüşelim.

Ödemeyi yarısı peşin yarısı 100k spde veya peşin olarak düşündük hangisi işine gelirse söylersin. ayrıntıları msnde konuşuruz.

Msn ye ne zamanlar giriyorsun bugün uzun bir süre açıktım ama göremedim seni.

Ödemeyi 40 ı peşin 100k sp den sonrada kalanı olarak düşünüyorum ama alma işlemi ptesi ye kalırsa tamamınıda peşin verebilirim
  • Suan İbrahimi Bekliyorum Yani Beraber Karar Verecez Sonucta Charlar Kasılacak Ama Beraber Başladık Beraber Karar Verelim

Ben Msn deyken yazıyorsum Sen Susuyorsun Sen Yazıncada Ben Oyunda Oluyorum :) Cok Karıstı Sen Simdiden Charını Olustur Hazır Beklesin
  • Arkadaşlar kusura bakmayın bugün bazı işlerim ve misafirim vardı hiç online olamadım.

Bu arada lütfen kendi güvenliğiniz için accountunuzu açarken kullandığınız gizli soru cevabınızı bir yere not edin. Charlarınızı teslim aldıktan sonra şifrenizi değiştirip e-mail verification service i açmayı unutmayın.

Yarın da büyük iht. gündüz 5e kadar müsait olamayacağım yetiştirmem gereken işlerim var(Silkroad işi değil:)).

Sorduğunuz sorulara gelirsek slot güzel olursa ki normalde kastığımız slotlar müsait(arada bir kaç gıcık çıkıyor çorbadaki sinek misali) ortalama günde charlar 18-20k sp arası slot durumuna göre değişmekte. Süre konusunda belli 1 güne söz vermek istemiyorum ama ort. 2 haftada 210k sp oluyor. Söz verememe sebebim TEDAŞ, TTNET, JOYMAX vb. şirketlerin benim haricimde oyuna girmemi engellemeleri ve pc başında olmadığım zamanlarda oluşan sorunlar.

Şimdilik bu kadar aklınıza takılan bir şey olursa sorarsınız.

Fronto ben olmasamda Süleyman ile konuşabilirsin biz konuştuk :)

Ayrıca ptesi tamamını ödeyebileceksen tek sefer ödeme yap git gel uğraşma. Ayrıca ödemeleri konunun başında dediğimiz gibi bize değil GameSultan'a Süleymanın adına yapıcaksın. Ayrıntıları Süleymandan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iberyus -- 22 Ocak 2009; 22:56:42 >

• Konu başlığındaki ilk mesaj değiştirildi. Lütfen benim msjı okuyun
  • İlgilenen Arkadaslarla Yarın Konusalım Ben Veya iboya Ulasınız...
  • Msn de buluyorum sizi ama cevap yazmıyorsunuz
  • Sen Bana Msn Adresini Pm Olarak Atsana

Bak Ben Köyde Duruyorum Netim Cok Yavas Sabahları Sürekli Kopar Gece 11 Den Sonra Güzelleşmeye Başlar Sanki Cok Kişi Kullanıyoruz Gibi Bilmiyorum Şebeke Düşük
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.