Şimdi Ara

Sauron vs Smaug (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emolity

quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bir maia ile bir ejderhayı karşılaştırmak abestir.

Geçen birisi yazmıştı ejdarhalar maialardan daha üstün ırk diye.Bundan dolayı merak ettim bu olayı .

Ayrıca Melkor bir vala olmasına rağmen bir elf kralı olan Fingolfin tarafından yaralanmamış mıydı ?
    Ayrıca witch king'in basit bir insan tarafından öldürülmesi de var.

İmkansız diye birşey yok o zaman bu evrende

Witch King zaten insan kökenli.Zehirli morgul bıçağıyla yaralandı ve kehanet gereği Eowyn tarafından öldürüldü.Melkoru yaralayan elf ise elflerin en ulusu ve en yeteneklisi diye biliyorum.Silmarillion henüz okumadım ama böyle olması lazım.

En ulu elf Ingwe, en yetenkli elf ise Feanor diye geçiyor, Morgoth'u yaralayan elf Fingolfin ise en yiğit ve en onurlu elf olarak geçiyor kitapta.

•  Sauron vs Smaug
  • Evet kardeşim tüm yorumlari okudumda kitapları göz önüne alacak olursak smaug Sauronun ancak hizmetkarı olur, sadece filmleri izleyenlerede şöyle diyeyim sauronun sadece ''gözü'' güc yüzügü vb. olmadan bedeni olmadan o kadar korkuya yer veriyorsa koskoca middle earth yaşayanlarına bi smaugu solucan gibi öldürebileceginden şüpheniz olmasın
  • nedendir bilinmez bu sauron u çok seviyorum hele Hiçbir ışık, karanlığı yenemez dedikten sonra daha bir hayran kaldım gücüne
  • Sauron tokatlar soru biraz komik olmuş
  • Öncelikle bazıları yaş muhabbeti yapmış Tolkien'in yarattığı dünyayı sevmek, hayran olmak, merak etmek vb. yaşla alakası olmayan şeylerdir. Tolkien bir tutkudur ve tutkunun yaşı olmaz. Neyse arkadaş kitapları okumadığını belirtmiş soruyu sorman saçma vb. diyenler asıl saçmalığı yapanlardır.

Soruya gelirsek Sauron bir maia üstelik en güçlü maialardan biridir. Smaug ise Melkor'un yarattığı ejderhaların soyundan bir ejderha. Böyle bir karşılaşmada Smaug'un hiç şansı yok. Savaşmak için karşılaşsalar bile Smaug savaşı göze alamaz kaçardı muhtemelen ya da Sauron'a itaat ederdi.
  • sauron bütün kötü krallari kahramanlari vs nebilim cadıları falan tokatlar
  • Feanor elfler içinde bence en cesaretli, en atarlısı aynı zamanda en yeteneklisi. Ettikleri yeminler yüzünden başlarına gelmeyen kalmıyor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Feanor elfler içinde bence en cesaretli, en atarlısı aynı zamanda en yeteneklisi. Ettikleri yeminler yüzünden başlarına gelmeyen kalmıyor tabi.

Fingolfin değil mi en cesaretli ve atarlı olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: murazor

Öncelikle bazıları yaş muhabbeti yapmış Tolkien'in yarattığı dünyayı sevmek, hayran olmak, merak etmek vb. yaşla alakası olmayan şeylerdir. Tolkien bir tutkudur ve tutkunun yaşı olmaz. Neyse arkadaş kitapları okumadığını belirtmiş soruyu sorman saçma vb. diyenler asıl saçmalığı yapanlardır.

Soruya gelirsek Sauron bir maia üstelik en güçlü maialardan biridir. Smaug ise Melkor'un yarattığı ejderhaların soyundan bir ejderha. Böyle bir karşılaşmada Smaug'un hiç şansı yok. Savaşmak için karşılaşsalar bile Smaug savaşı göze alamaz kaçardı muhtemelen ya da Sauron'a itaat ederdi.

Hocam ben ejdarhaları maialardan daha üstün diye biliyordum ondan merak etmiştim .Daha doğrusu forumda bazı yorumlarda ejderha daha üst ırk falan diyorlardı .Maiaların üstün olduğunu bilseydim sormazdım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 26 Aralık 2013; 10:15:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Feanor elfler içinde bence en cesaretli, en atarlısı aynı zamanda en yeteneklisi. Ettikleri yeminler yüzünden başlarına gelmeyen kalmıyor tabi.

Fingolfin değil mi en cesaretli ve atarlı olan

Fingolfin mantıklı olan feanor öfke ve cesaretli olan. Sinirine hakim olamayıp kalkıp gidiyor dalmaya feanor ama balroglar malum. Hatta sauron :) fingolfin sakin, mantıklı olan. Kudretide büyüktür tabi ama en büyük potansiyelli olan feanor aslında :) hırsının kurbanı tamamen.

Aynı zamanda silmarillerin yaratıcısıdır feanor ve valar a dahi atar yapabilen bir karakterdir. İçindeki ateşden dolayı bir mezarı bile yoktur kendi kendini kül etmiştir. Fingolfin efendi olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 26 Aralık 2013; 10:52:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

sauron bütün kötü krallari kahramanlari vs nebilim cadıları falan tokatlar

Melkor diye bir gercek var dostum unutmussun sanirim?
  • Sauron alır tabikide Smaug'ta kimmiş ?
  • gandalf ne yapabilir sizce smaugun karşısında ?
  • Soru komedi.
  • Şöyle bir resim var ve Smaug, Sauron'u elemiş gözüküyor.

Sauron vs Smaug
  • Sauron
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

Şöyle bir resim var ve Smaug, Sauron'u elemiş gözüküyor.

Sauron vs Smaug

Bu eşleşme the one ring'e o isimlerle üye olanların kapışması falan mı?

Aksi takdirde saçmalığın daniskası olmuş!!!

Galadriel vs Morgoth?

The one ring vs Manwe?

Komik...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

Şöyle bir resim var ve Smaug, Sauron'u elemiş gözüküyor.

Sauron vs Smaug

Bu eşleşme the one ring'e o isimlerle üye olanların kapışması falan mı?

Aksi takdirde saçmalığın daniskası olmuş!!!

Galadriel vs Morgoth?

The one ring vs Manwe?

Komik...

Sadece ikisi değil %90'ı saçma. Herhalde bilgisayar kendi kafasına göre eşleştirmiş. Başka açıklaması olamaz.

• Smaug vs Thorin => Thorin
    Olamayacakları seçmişler galiba sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 30 Aralık 2013; 14:05:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.