quote:Orjinalden alıntı: karasew vasilli yazdıklarından farklı bir tarz olarak ER RYANI KURTARMAK olabilir.. Mel gibson un gençliğinde çektiği film ÇANAKKALE olabilir ÇANAKKALE değil gelibolu o filmin adı
quote:Orjinalden alıntı: ahver beyler bana savaş filmi lazım 300 sparta yüzüklerine efendisi truva gladyatör cennetin krallığı tarzında şimdiden sağolun Yaw arkadaşlar, arkadaşın örnek vererek tavsiye istediği filmlerde en gelişmiş silah mancınık. Çatapat bile yok yani...
quote:Orjinalden alıntı: MavimsiDünya Kapıdaki Düşman , olabilir mi ? Enemy at the gates bu film call of duty serisinden mi esinlenerek yapılmış ?
quote:Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE quote:Orjinalden alıntı: ahver beyler bana savaş filmi lazım 300 sparta yüzüklerine efendisi truva gladyatör cennetin krallığı tarzında şimdiden sağolun Yaw arkadaşlar, arkadaşın örnek vererek tavsiye istediği filmlerde en gelişmiş silah mancınık. Çatapat bile yok yani...
quote:Orijinalden alıntı: De Profundis Tristan And Isolde Ben-Hur Spartacus Throne Of Blood adam noktayı koymuş.