Şimdi Ara

Savaş Ustası Katarina ve Nidalee (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lll Tyrion

Evet farklı bi konuda öğrendim kata ve nidanın skinleri geçici bi süreliğine çıkmış bi daha seneye gelecek festival zamanı. Şimdi kararsızım 975 rpye alıp almama konusunda.

Kata'nınkini ben pek beğenmedim ama Nidalee'ninki efsane olmuş.
  • O yüzden kaçmaz ya hocam bir daha gelmeyecek diyorlar, benim aklımda şu paket var;
    Keçi Yılı Paketi - 16 Şubat’a kadar 2933 RP (şampiyonlarla birlikte 5485 RP), ardından 24 Şubat’a kadar 3308 RP (şampiyonlarla birlikte 5863 RP).
    Kostümler:
    Havai Fişek Jinx
    Savaş Ustası Katarina
    Savaş Ustası Nidalee
    Katarina ile Nidalee zaten istiyordum, böylesi bana mantıklı geldi. 2933 rp hocam sizcede uygun değil mi, kostümlere değer gibime geliyor

Edit:Şimdi dikkatimi çekti Jinx kostümü o kadar güzel değil gibime geldi, aşırı çocuksu geldi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby Blue -- 12 Şubat 2015; 13:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

O yüzden kaçmaz ya hocam bir daha gelmeyecek diyorlar, benim aklımda şu paket var;
    Keçi Yılı Paketi - 16 Şubat’a kadar 2933 RP (şampiyonlarla birlikte 5485 RP), ardından 24 Şubat’a kadar 3308 RP (şampiyonlarla birlikte 5863 RP).
    Kostümler:
    Havai Fişek Jinx
    Savaş Ustası Katarina
    Savaş Ustası Nidalee
    Katarina ile Nidalee zaten istiyordum, böylesi bana mantıklı geldi. 2933 rp hocam sizcede uygun değil mi, kostümlere değer gibime geliyor

Yani tam emin değilim ama şöyle bi durum var. Kata pek oynadığım bi champ değil ki zaten hakem kata skini var. Adc oynamıyorum daha doğrusu oynayamıyorum o yüzden oynamadığım champlara skin almak gereksiz geliyor bana. Ama jinx skini de çok iyi olmuş onu da söylemek lazım. Nida skinini alıcam sanırım.

• Katarina ile Nidalee'ye bayılıyorum, ama böylesi daha mantıklı geldi, hem totem hemde sevdiğim 2 skin, banada Jinx kötü geldi kararsız kaldım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.