arkadaslar tolstoyun savas ve baris kitapini okuyan varmı ben alcamda nasil bi kitap tavsiye edermisiniz
güzel bi kitap yani okumanı tavsiye ederim... dünya klasikleri için güzel bir başlangıç
aşk romanı gibi geldi bana , seviyosan oku ama ben 100. sayfadan sonra dayanamayıp bıraktım.
ben baslarda öyle sıkıldım ki hemen bıraktım..bence daha güzel klasikler var..biraz sürükleyici olanını terciih et derim..suc ve ceza gibi..okumadıysan okku okuduysan da bu tarz da sec ve al derim :)
suç ve cezayı okudum o harika bi kitap ona benziyorsa bu kitap alacam
quote:
Orjinalden alıntı: karahanli19
suç ve cezayı okudum o harika bi kitap ona benziyorsa bu kitap alacam
valla savas ve barısı okumadım bilmiyorum ama sıkıcı geldi bana ama tabii ki zevkler farklıdır alıp okumakla da hiçbişe kaybetmessin
özetini bulan varmı ?=
adına aldanma fazla içinde savaşlı bölümler fazla yok nataşa rostova diye bi kızın aşk serüvenlerini anlatıyor anna karenina buna oranla daha güzel
Dünya Klasikleri arasında yer aldığına göre önermem diyenin çıkmaması lazım.
savaş ve barış bence çok güzel bir kitaptı ve sürükleyiciydi kesinlikle okumanı tavsiye ederim
Arkadaşım önce üstüme vazife olmayarak yazım hatanı düzeltmek istiyorum kitapı olmaz kitabı olur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme