Şimdi Ara

savaşmaktan yoruldum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khanjui

Bu konu din kavkasına döner ve kapanır bence. Özele açmanı tavsiye ederim.

bence din kavgasına riski 100/1 umarım çıkarmaz kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bomb

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bu konu din kavkasına döner ve kapanır bence. Özele açmanı tavsiye ederim.

bence din kavgasına riski 100/1 umarım çıkarmaz kimse

döner döner tanrıya şükür dedin bikere burası dh
  • ne yapıcam bilmiyorum hayatımda izleyebileceğim rol haritası yok bunu biliyorum ve mutsuzum
  • quote:

keşke doğmasaydım ne yapim arkadaşlar tavsiye edin rica ediyorum

Kardes durumun zor kendine saglam hedefler sec kendine bir seye bagla.Bu ara nerde oturuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarahanZ

quote:

keşke doğmasaydım ne yapim arkadaşlar tavsiye edin rica ediyorum

Kardes durumun zor kendine saglam hedefler sec kendine bir seye bagla.Bu ara nerde oturuyorsun.

istanbul şişli feriköy kardeşim
  • Savasma sevıs

• quote:

Orijinalden alıntı: BlumeCRY

Savasma sevıs

senin gibiler yüzünden hep forum kirleniyo hep insanların morali bozuluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlumeCRY

Savasma sevıs

senin gibiler yüzünden hep forum kirleniyo hep insanların morali bozuluyor

Ok

• yaşadıkları üzüntülerim çok olduğu için yaşlandım 18 yaşındayım ama kendimi 70 yaşında hissediyorum
  • quote:

herkesin hikayesi vardır bende anlatayım hikayemi 11 mayıs 1994 doğdum doğduktan 1 yıl sonra katarak ameliyatı oldum işte başlıyor burda hikayem babam katarak ameliyatı olacakken babam anneme dediki allah bana ben size diye sonra annem boşandı işte teyzemle reklamcılık grafikerlikten kazandıkları parayla beni ameliyat ettirdiler anneme teyzeme anneaneme çok borçluyum Tanrıya şükürler olsun sonra büyüdük işte
    okula başladık hep kavgacı küfürbaz herkezi ezen biri olmuştum kendimi güçlü sanıyodum ama nerden bilebilirdimki düşman kazancağımı ve yanlız kalıcağımı Tanrı affetsin benim bu yaptıklarımı kız arkadaş desen yok çünkü platoniktim ben sonra okul bitti sınıf arkadaşlarımla iletişimim kesik kendimi online oyunlara verdim metin2 knight sonra çarlar ban yedide kurtuldum oyundan ama asosyel olmamı sağladı sonra içimde boşluk vardı dinleri araştırdım sonra hristiyan oldum protestan işte ayrıntıya girmek istemem din konusunda neyse şuan hala boşluk var çünkü sevdiğim kız arkadaşım yok yaş 18 yanlızım babam desem babamla pek iyi ilişki yok ve benim babam alkolik olmuş aradığı yok sorduğu yok sevdiği yok varsa yoksa onun kuralları onu baba değil diktatör olarak görüyorum hem baba boşluğu var içimde hemde sevdiğim insan yok hatalarımın bedeli olarak açık lisede okuyorum derslerim berbat nerde yanlış yaptım beyler neden savaşıyorum neden kendimi öldürmüyorum
    çünkü tanrımı seviyorum onun verdiği canı alamam yoruldum beyler ne yapayım böyle giderse 2013çü yanlız geçirecem ve kendimi öldürücem tavsiye istiyorum yardım edin

not : lütfen dalga geçmeyin derdimi anlatmak için konu açtım csb değil yemin ederim gerçek

müslüman ol

• quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

quote:

herkesin hikayesi vardır bende anlatayım hikayemi 11 mayıs 1994 doğdum doğduktan 1 yıl sonra katarak ameliyatı oldum işte başlıyor burda hikayem babam katarak ameliyatı olacakken babam anneme dediki allah bana ben size diye sonra annem boşandı işte teyzemle reklamcılık grafikerlikten kazandıkları parayla beni ameliyat ettirdiler anneme teyzeme anneaneme çok borçluyum Tanrıya şükürler olsun sonra büyüdük işte
    okula başladık hep kavgacı küfürbaz herkezi ezen biri olmuştum kendimi güçlü sanıyodum ama nerden bilebilirdimki düşman kazancağımı ve yanlız kalıcağımı Tanrı affetsin benim bu yaptıklarımı kız arkadaş desen yok çünkü platoniktim ben sonra okul bitti sınıf arkadaşlarımla iletişimim kesik kendimi online oyunlara verdim metin2 knight sonra çarlar ban yedide kurtuldum oyundan ama asosyel olmamı sağladı sonra içimde boşluk vardı dinleri araştırdım sonra hristiyan oldum protestan işte ayrıntıya girmek istemem din konusunda neyse şuan hala boşluk var çünkü sevdiğim kız arkadaşım yok yaş 18 yanlızım babam desem babamla pek iyi ilişki yok ve benim babam alkolik olmuş aradığı yok sorduğu yok sevdiği yok varsa yoksa onun kuralları onu baba değil diktatör olarak görüyorum hem baba boşluğu var içimde hemde sevdiğim insan yok hatalarımın bedeli olarak açık lisede okuyorum derslerim berbat nerde yanlış yaptım beyler neden savaşıyorum neden kendimi öldürmüyorum
    çünkü tanrımı seviyorum onun verdiği canı alamam yoruldum beyler ne yapayım böyle giderse 2013çü yanlız geçirecem ve kendimi öldürücem tavsiye istiyorum yardım edin

not : lütfen dalga geçmeyin derdimi anlatmak için konu açtım csb değil yemin ederim gerçek

müslüman ol

ya arkadaş illa işi din ilgili bişey yazmayın sevmiyorum dinin konuşulmasını sonra tartışma çıkıyo yalvarırım tartışma çıkmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

quote:

müslüman ol

ya arkadaş illa işi din ilgili bişey yazmayın sevmiyorum dinin konuşulmasını sonra tartışma çıkıyo yalvarırım tartışma çıkmasın

kardeş iyliğini düşünüyorum bn senin

• God bless you bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

God bless you bro.

god bless you da bunun alay edilecek tarafı oldunu sanmıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

God bless you bro.

god bless you da bunun alay edilecek tarafı oldunu sanmıyorum

alay?
  • o nasıl oluyor? sen müslümanlığı araştırdın mı ki ?

ikincisi kolları kesik ve yetimhanede yaşayan adamlar var senin durumuna ne olmuş?

üçüncüsü eden bulur.

tavsiyem müslümanlığını bil ve kendini derslerine ada. sonra gülmeyi öğren. gülmeyi unutmuşsun hatırlaman lazım. tavsiye istemişsin veriyorum, git derslerine çalış içindeki boşluğu ileride eşinle doldurur ve çocuklarınla mutlu olursun. tek yapman gereken dersine çalışıp kitap okumak.

ha ben istemiyorum o boşluk dolmaz diye karı gibi ağlarsan daha çok açılır o boşluk. biraz realist ol.
  • Tam teçhizatla dükkan soy hırsızlık yap bunlar hayat gerekçeleri okuyarak çalışarak bir yere gelinmez. Şu ülkenin adaletine baksanıza lan.
    Dediğimi yap pişman olmazsın .

Şaka lan bana güvenerek bişey yapma başımıza iş alma :D

Kardeşim bak şaka bir yana sosyal olmayı dene sana en iyi gelecek olan şey bu başka bi şekilde düzelemzsin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

o nasıl oluyor? sen müslümanlığı araştırdın mı ki ?

ikincisi kolları kesik ve yetimhanede yaşayan adamlar var senin durumuna ne olmuş?

üçüncüsü eden bulur.

tavsiyem müslümanlığını bil ve kendini derslerine ada. sonra gülmeyi öğren. gülmeyi unutmuşsun hatırlaman lazım. tavsiye istemişsin veriyorum, git derslerine çalış içindeki boşluğu ileride eşinle doldurur ve çocuklarınla mutlu olursun. tek yapman gereken dersine çalışıp kitap okumak.

ha ben istemiyorum o boşluk dolmaz diye karı gibi ağlarsan daha çok açılır o boşluk. biraz realist ol.

biraz sert olmuş ama tavsiyen için teşekkür ediyorum tavsiyene uyup derslere adıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frisesoo6

Tam teçhizatla dükkan soy hırsızlık yap bunlar hayat gerekçeleri okuyarak çalışarak bir yere gelinmez. Şu ülkenin adaletine baksanıza lan.
    Dediğimi yap pişman olmazsın .

Şaka lan bana güvenerek bişey yapma başımıza iş alma :D

Kardeşim bak şaka bir yana sosyal olmayı dene sana en iyi gelecek olan şey bu başka bi şekilde düzelemzsin yani.

kardeşim şakan beni güldürdü ve yarın banka soyacam:D şaka şaka sosyalleşicem nasıl bilmiyorum ama tavsiyen içi teşekkür ediyorum
  • Tanrı seni korusun, bizi Allah korur ( N.F.K. )

Manevi bi boşluk var içinde, sevgiye muhtaçsın çünkü yalnızsın, sadece annenin teyzenin sevgisiyle ayakta kalamazsın. Dünyada milyonlarca insan da bi yaratıcıya inanırlar, çünkü bu bi arayıştır, doğrusu veya yanlışı sana kalmış, sana göre doğru din hristiyanlıktır, bana göre islam.
    Sana vereceğim en büyük tavsiye ne yapıp edip bi ortam bulman. Okul hayatında yanlış yapmışın, çünkü kalıcı arkadaşlıklar en çok o senelerde edinilir. Ama tek fırsatta o değildir tabi, mahallendeki yaşıtlarınla tanış. Utangaç olsan bile çekinme git yanlarına, selam var tanıt kendini, onlar sayesinde farklı kişilerlede arkadaşlık kurarsın hem. Belkide bi kız arkadaş edinirsin. Ama o işi en başta yap derim, çünkü bi kızın sana olan sevgisi bazen öyle geliyorki başka kimsenin sevgisine ilgisine ihtiyacın kalmıyor.
    Nasıl bulurum diyorsan bildiğim kadarını anlatırım istersen özelden veya burdan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.