Bildirim
Savcı itirafçıyı buldu (Hürriyet-Mehmet Arslan) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hürriyet kelimesi yetti derken Mehmet Arslan yazısı olduğunu görünce olayın ne olduğunu yazıyı okumadan herkez anlayabilir sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Hürriyet kelimesi yetti derken Mehmet Arslan yazısı olduğunu görünce olayın ne olduğunu yazıyı okumadan herkez anlayabilir sanırım.
Afferin sana. Herkez değil herkes. -
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Acınası çabalar,
Acınası gazete,
Acınası haber,
Acınası yorumlar.
Oldu biz kalkalım.En temiz sizsiniz en büyükte... -
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_fb
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
GS bu paranın hesabını verdi itirafçı falan diyerek süreçte GS sindirme çabaları bunlar ... isim açıklamayıp mahkemeden sıyırtıyor işte
evet gs klübü hesabını vermişti o paranın
quote:
Belge diye sunulan klasörü açan polisler, makbuz yerine o dönem G.Saray’da forma giyen Rigobert Song’la yaşanan ödeme krizini anlatan haberlerin bulunduğu gazete kupürleri ve menajeriyle yapılan ödeme yazışmalarıyla karşılaştı.
kaynak ne o şike iddalarına tapelerine inanmadığınız gazeteler mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness
quote:
Acınası çabalar,
Acınası gazete,
Acınası haber,
Acınası yorumlar.
Oldu biz kalkalım.En temiz sizsiniz en büyükte...
Farkındalık güzel şey. -
cidden aysal inandırmış bunları süt olduklarına -
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
quote:
quote:
GS bu paranın hesabını verdi itirafçı falan diyerek süreçte GS sindirme çabaları bunlar ... isim açıklamayıp mahkemeden sıyırtıyor işte
quote:
Belge diye sunulan klasörü açan polisler, makbuz yerine o dönem G.Saray’da forma giyen Rigobert Song’la yaşanan ödeme krizini anlatan haberlerin bulunduğu gazete kupürleri ve menajeriyle yapılan ödeme yazışmalarıyla karşılaştı.
soruna soruyla cvp vereyim o halde
3 temmuzdan beri rasim ozan kütahyalı, baransu ve taraf gazetelerine inanıp onlarca baslık açan renktaşların varken dubaidemiydin ?
-
quote:
Acınası çabalar,
Acınası gazete,
Acınası haber,
Acınası yorumlar.
Triplere bak la. Tamam,kralsınız abi büyüksünüz -
quote:
Orijinalden alıntı: eric13
cidden aysal inandırmış bunları süt olduklarına
kanıtlayacaksın ozaman oturduğun yerden olmaz o işler -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
quote:
quote:
quote:
soruna soruyla cvp vereyim o halde
3 temmuzdan beri rasim ozan kütahyalı, baransu ve taraf gazetelerine inanıp onlarca baslık açan renktaşların varken dubaidemiydin ?
o dediğin isimler ve gazete ne belgeler çıkarttı ortaya bunlar yazınca 1dk düşünürüm ben, çünkü bu adamlara içerden bilgi sızdıranlar var sizi bilmem...
ve dediğin şey hiç manidar değil. renktaşlarımdan ben mi sorumluyum. ben sana kendi tezatlığını gösterdim....
-
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Orijinalden alıntı: eric13
cidden aysal inandırmış bunları süt olduklarına
kanıtlayacaksın ozaman oturduğun yerden olmaz o işler
Oturduğun 5 liralık plastik sandalyeden , klavye delikanlılığı yapıp Fenerbahçe'yi suçlu ilan ederken elinizde kanıt var mıydı peki? -
@senfield25
quote:
ben birşey eklemedim ...birşey yazmadım sadece ülkenin en büyük gazetelerinden birinin yayınladığı haber linkini verdim
quote:
satılmış kalemlerin başında gelir
Birisine satılmış diyecekseniz yeri burası değil. -
-
Şimdi Galatasaray düşünsün
-
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2011/07/22/siparis-haber-yaptirdilar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X