ne kadar alıyor hocam |
Savunma sanayii ve büyük firma çalışanları hangi okullardan mezunlar (2. sayfa)
-
-
Hocam haklısınız ama o çok fazla zaman kaybettirip insanları okurken sıkmasın diye böyle sade yazmak istedim. Tabii dediğiniz doğru gazinin önde olması tamamen makineye münhasır desek yalan olmaz. TUSAŞ gazi makinenin kalesidir. MAN falan da öyle.
-
Hocam bildiğim kadarıyla THY savunmanın biraz üzeri
Ford savunmanın bir tık altı diğer koç firmaları gibi Arçelik Türk traktör watt motor vs
Türkcell Vodafone 3 asgari civarı yeni başlayan
Otokar BMC de savunma firmaları aşağı yukarı aynı olur
Aynı şekilde savunma iştirak firmaları var
Bunlarda bazen savunmayla yakın bazen daha yüksek bazen daha düşük olabiliyor
-
Savunma 3 ile 4 asgari arası veriyor bu da yakındır o civarlara
-
Hocam 50kdan fazla alıyor kıdemli mühendis ama şu var sanırım birkaç ay içinde almanyanın firması olduğu için oraya göndereceklerini söylemişti. Orada da muhtemelen dolar ile maaş alır. 3 yıldır MAN Da (belki öncesi de vardır ben öyle biliyorum) çalışıyor. MAN ülkenin en iyi birkaç firmasından biridir şakasız abarmtıyorum.
-
Savunma sanayii den departmandan departmanına göre değiştiği için daha çok alıyor yeni mezunlar. Tabii departman ile alakalı bu durum az alan kısımlarıda vardır ama çok fark etmez öyle farklar fazla değildir. Daha hızlı yükseliyorsun ve yurt dışı imkanı da savunma sanayii şirketlerine göre çok daha fazla. MAN 1700lü yılların firması zaten. Bizim savunma sanayii pek aşık atamaz MAN ile falan :D
-
Mercedes kamyon otobüs fabrikası hakkında bilgin var mı hocam
-
Var. Orada çok fena ayrıca çok iyi yurtdışına bağlı firmalar. Kazanç olarak daha iyi olanak sağlar. -
Hocam sen şuanda teknisyen olarak çalışıyor musun yoksa ara mı verdin
Ayrıca kaç civarıdır Mercedes veya manda yeni mezun maaşı
-
Çalışmayı bıraktım şu an ya Mercedes'i bilmiyorum ama Man +30 veriyor -
Up -
Sabah akşam Odtülülere sövüyordu akpli dostlar adamlar en krıtik yerlerde görev alıyor. Bı de ODTÜ kapatılsın hayvanat bahçesi açılsın diyorlar hee öyle olsunda burdur üniversitesinden mühendis bulursunuz artık yazılım yapacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 26 Haziran 2023; 23:10:41 > -
İTÜ YTÜ Gazi Hacettepe ODTÜ müh fakültesi bu ülkenin bel kemiğidir hocam. Kim ne derse desin bu böyledir. İsteyen istediği kadar inkar etsin. İstatistikler yalan söylemez. -
Ben buraya zaman gittikçe diğer firmaları bir bir eklerim. -
müh fakültesindeki odtülülerle sosyolojidekiler bir değil. medyadaki "odtü" algısı genelde sosyolojideki elemanlardan oluşuyor (malum örgüt sempatizanı). ama müh fakültesindeki öğrencileri çok sağlamdır hocam. öyle saçma sapan eylemlerle vakit harcayanı hiç duymadım.
-
Up up -
Üniversiteleri fakültelerine hatta bölümlerine göre değerlendir lütfen. Daha sağlıklı olacaktır. -
Hacettepe gazi ODTÜ Ankara'yı doyuruyor. Özellikle makine ve eem Türkiye de baya baya sağlam bu okulların mühendislikleri. İstanbul'u da İTÜ YTÜ doyuruyor diyeceğim de İTÜ de yavaş yavaş Ankara'ya gelmeye başlamış. -
Up up up herkes görsün upp -
up hocam up yeni firmalar eklendi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X