Aynen gecenlerde bırısı gelıyrodu bana adam dedıkı fılonu yerde bırakma zaten mıllet fıloyu ındırmeye gelıyor
Yerde toplam 600K mal var ama adam bın gemıyı ındırınce ortada 5-4 mılyon mal oluyro
sadece geri dönüşümcü ve savaş filosu yaparak çok büyük başarı elde edenler var
Oyle ama ben geceleri biraz da olsa rahat uyumak istiyorum valla.
Ayrica savunma kendi seviyendekiler icin yapilir yoksa adamlar gelseler bana su an aninda indirebilirler bende E36 dayim
2000 Roket
300 Hafif lazer
90 Agir Lazer
121 Gaus Topu
158 Iyon
32 Tane Plazma var
Buyuk ve Kucuk kalkan kubeesi falan var
Acikcasi mal olsa Iyon u 500 roketi 5000 bin falan yapmayi dusunuyorum ama kristal sorun iste onun icin buir gun full Roket basip kristalleri havada gezdirim hava alsinlar biraz
Sonra da plazma ve Gaus falan iste
Oyundan anlayan oyuncular şaşırtma amaçlı komutaların yanın Hafif avcı koyuyolar Bildiğin gibi Hafif avcıları en iyi engelleyende Roketler
en folı da savunma da her seyde bol bol olan savunma ve fılodur
Sonucta ne çok ve cesıtlı olursanız o kadar zor durdurulursunuz
quote:
Orjinalden alıntı: King Edward VII
Oyundan anlayan oyuncular şaşırtma amaçlı komutaların yanın Hafif avcı koyuyolar Bildiğin gibi Hafif avcıları en iyi engelleyende Roketler
arkdasım savunma yapıcaksan tek bildiğin tanıdığın savunma mekanizması plazma atıcılar ve roket yakalıyıcıları olsun gerisi hikayedir millet bilmem kaç bin tane roket basıyor savunmam var diyor bu roketler sadece oyuna yeni başlayanların gözünü korkutur bi kaç gemi yollarsın hepsi aşağı iner
bence savunma yapmamalı çünkü savunmayı YENEMİYCEK filo yoktur onun için filo yapmak daha mantıklıdır tabi kademelerin de çok yüksek olması gerekir çünkü herhangi bir saldırıda mağlub olursan hemen toparlayabilesin..
dediğim gibi tek savunma mekanizması PLAZMA atıcılardır gerisi hikaye
eger hammadden varsa hem savunma hem fılo yapılmalıdır ama fılo cok basarsan ve savunmanda fazla yok bı gece hepsını ındırıler benm basıma cok geldı bu olay adam 300 komuta ve 50 fırkateyn le geldı bende 1000roketatar 50 gaus 20 iyon topu ve 100buyuk naklıye 50 kucuk naklıye 30 kruvazor vardı ve adamın fılosundan 1 gemı bıle dusmeden adam benı ındırdı ısın garıp yanı %4-%8 arasında ay cıkma olasılıgı vardı ve ay cıkmadı yanı gerısını sız dusunun
kısacası savunma agırlıklı olsun fakat fıolda olsun ama yerde bırakmayın fıloyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme