Umarım satarsın, satamazsan 1 ay sonra ben alırım. Aslında bow char arıyorum ama bu da saglam chara benziyor. İyi satıslar
quote:Orijinalden alıntı: Eli Wallach Umarım satarsın, satamazsan 1 ay sonra ben alırım. Aslında bow char arıyorum ama bu da saglam chara benziyor. İyi satıslar beklerim kardeşim :) inş. satamamda sana kalır satarsamda seni gibi düzgün birine gider char inş :)
quote:Orijinalden alıntı: CharSeller quote:Orijinalden alıntı: Eli Wallach Umarım satarsın, satamazsan 1 ay sonra ben alırım. Aslında bow char arıyorum ama bu da saglam chara benziyor. İyi satıslar beklerim kardeşim :) inş. satamamda sana kalır satarsamda seni gibi düzgün birine gider char inş :) İnsallah
Alın maya deyer birkaç chardan birisi,umarım satılır satılmassada 1 hafta icerisinde almayı dusunuyorum hayırlı satıslar.
quote:Orijinalden alıntı: Devre86 Alın maya deyer birkaç chardan birisi,umarım satılır satılmassada 1 hafta icerisinde almayı dusunuyorum hayırlı satıslar. teşekkür ederim bekliyorum bakalım ilk kim alıcak :)
quote:Orijinalden alıntı: Devre86 Alın maya deyer birkaç chardan birisi,umarım satılır satılmassada 1 hafta icerisinde almayı dusunuyorum hayırlı satıslar. Alma lan sonra ben alajam Saka tabi ki alırsan hayırlı olsun. Hatta alsın artık biri su adamın charını up'lamaktan yoruldu adam.