Şimdi Ara

saxo 1.5d ile ilgili herşey (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
56.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıkıntılı biri olduğun belli. sana diyecek sözüm yok. Allah yardımcın olsun... arabamı satacağım falan yok. 2006 dan beri kullanıyorum. gayet memnunum. hem satacak olsam bu sitede satmam. araba siteleri dururkennn.
  • Senin de yalancı olduğun belli, haydi canım bekleme yapma devam et.
  • sana kullandığın ifadelerden dolayı hakkımı helal etmiyorum. Eğer yalanım varsada sen hakkını helal etme. Bu muhabbet burada bitsin. seviyemi indiremem. Allah (C.C.) seni ıslah etsin. Başka diyeceğim yok.
  • Yalancı değilsen matematik bilmiyorsun ya da ibren bozuk! Adamın birine soruyorum senin araban ne kadar yakıyor diye 15 kuruş diyor, 100 liraya kaç km gidiyorsun diye soruyorum 400 km diyor :S Böyle tiplerden çok var ortalıkta, daha hesap yapmayı bilmiyorlar.
  • citroen saxo 2 türkçe kullanma kılavuzu arıyorum elinde olan varsa pdf yada resim olarak taratabilirmi internette hiçbir yerde yok.
  • Arkadaslar Blok patladi 4000 tl ortalama hasar ciikti.yaptirdim.komple motir sifir.sesi bile degisti.ama bi sorun var cok yakiyor.eskiden 18 krs sehirici yakarkn siimd 30 krs duzelmedi gittti 2000 km gecti genede ayni.sizce sorun nedir ?akaryakit zamlarini hesaba kattim bilginize...[simage][/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Benimde bir cıtroen saxo dizel aracım var.Aracımla ilgili kullanıcı kılavuzu arıyorum ama bulamıyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmıdır acaba? Yada bulabileceğimi önerebileceğiniz bir yer varsa önerebilirsiniz.Elinde olan arkadaşlar varsa paylaşabilirmi acaba.Şimdiden teşekkür ederim.
  • campa C kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar bende 2003 citroen saxo 1.5 d le aranıza katılmış bulunmaktayım. campa arkadaşım ben bu siteden indirdim kullanma kılavuzunu http://www.yurdakulicoglu.com/SAXO_KULLANIM.pdf işini görür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.