Şimdi Ara

SAY 135K>>> İLK 5K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her gün tyt mat +tr denemesi attım 2 ay boyunca, son 1 haftadır da tyt genel deneme çözüyorum her gün. Özellikle matematikte yetiştiremiyordum o yüzden bir anda arttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Hergün deneme ve sonrasında analiz

• netlerim istediğim gibi değil tyt 55 60 gibi mezuna kalmayı düşünüyorum hedefim 90 100lere çıkmak. mezunda çalısmaya hangi ay başladınız günlük kaç saat ve en baştanmı başladınız ayt konuları tyt konuları nezaman bitti merak ettim
  • bro bu saatten sonra geometri hallolur mu tek bildiğim pisagor öklit çember biraz üçgen vesaire ama eksiklerim çok tabii
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de hallolur. Konuları bir kağıda çıkarın, her güne 1 tane veya 2 tane soru bankasından çözerek ilerleyin. Daha sonra da geometri denemesi,30 günde yapılabilir bunlar.

• brkgks18 kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayı gibi başlamıştım. Türev integral ekim kasım aylarında bitmişti, ayt fkb konularımı 1 er kitaptan bitirmiştim ocak ayına kadar. Ocak ayından sonra sb+deneme gittim;ağırlıklı olarak deneme çözdüm.

hocam ben geçen sene geometrim sıfıra yakınken şöyle yapmıştım: 1gün üçgenlerin tüm konularından(açıortay,kenarotay vb.) 1gün dörtgenlerin tüm konularından karekokten 10ar soru cozuyordum yaklasık 100 soru yapıyor aynı zamanda o konunun sorularını çözmeden önce 4 5 dk lığına formulleri gözden geçiriyodum baya geliştirmişti beni bir de analitikte kenan karayı izlemenizi tavsiye ederim bana iyi kavratmıştı. son 1ay sizin yerinizde olsam bunu yaparım

• çok teşekkür ederim yapacağım soruları çözememek beni çok demoralize eden şey
  • JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam her gün 1 konu bitirmek alt konu başlıklarıyla ne kadar süre alabilir sizce
    Ben geçen ay öyle yaptım mesela, acil sb aldım. Her gün 1 konu yaklaşık 50 60 soru 2.5 saatimi verirdim. Ne kadar süre alacağı tamamen sizin planlamanıza bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamesWallisHunt -- 27 Mayıs 2020; 14:25:27 >
  • JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkür ediyorum umarım istediğimiz yerlerde oluruz ilginize teşekkür ederim
  • Evet mf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.