Şimdi Ara

Say-15K Mezun, Eylülden Beri Bitirdiğim Kaynaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, sizce 1 tur daha her branştan kaynak bitirip son ay full deneme mi gideyim yoksa artık denemelere başlama zamanım geldi mi sizce? TYT güncel netim 117,5-120 AYT 80 sabitlemiş durumdayım. Msü 119 geldi sosyalden 1 boş bırakmıştım diye hatırlıyorum tam emin değilim sonuçlar açıklanınca göreceğiz.

Say-15K Mezun, Eylülden Beri Bitirdiğim Kaynaklar

Arkadaşlar şaka yaptım, bunlar anneme babama heves edip, zorla aldırdığım kaynaklar. Ego tatmini yapmak adına hepsini üst üste dizip, foruma koyayım dedim. Annem ve babam benden nefret ediyor, bu sene ilk 20k yapmazsam beni kitaplarla beraber evden atacaklar. Kendimi çok sevgisiz ve ilgiye muhtaç hissediyorum, lütfen egomu tatmin etmeme yardımcı olun, özellikle kız forumdaşlarım, lütfen özelden ''ohaaa bu kadar kaynağı nasıl bitirdin çok havalı keşke evlensek'' pmleri atmayı esirgemeyin yalvarırım Say-15K Mezun, Eylülden Beri Bitirdiğim Kaynaklar 

• Dostum yani yazık kafana şu yazdığın metne bak akşam saat 10 da tanımadığın bir kişinin yazdığı 2 satır için bu metni yazdın ne gerek var bunlara şimdi valla tavsiye konusu için açtım valla bak inan buna forum ölmüş bitmiş tıp maaşından başka konu açınca böyle oluyor demekki özür dilerim seni kırdıysam inan kötü bir niyetim yoktu
  • Ahahah cidden komikmiş çok güldürdün beni gece gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yani yazık kafana şu yazdığın metne bak akşam saat 10 da tanımadığın bir kişinin yazdığı 2 satır için bu metni yazdın ne gerek var bunlara şimdi valla tavsiye konusu için açtım valla bak inan buna forum ölmüş bitmiş tıp maaşından başka konu açınca böyle oluyor demekki özür dilerim seni kırdıysam inan kötü bir niyetim yoktu

• la olm forumda adam yok diye ağlıyonuz sonra da yeni geleni sürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 16 Nisan 2023; 22:25:30 >
  • olum bunların hepsini çözsen var ya ilk 500 e girersin

• Say-15K Mezun, Eylülden Beri Bitirdiğim Kaynaklar
  • tyt coğrafyadan niye el kitabı aldın olum , barbaros hayreddin paşa bile coğrafya el kitabı kullanmıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 16 Nisan 2023; 22:31:1 >
  • Hocam hızımı alamadım 2 tane aldım coğrafya limit el kitabı, biri sol zirvede diğeri sağ zirvede

• Forumda kızlar yok dostlar üzgünüm hatta kız rolü yapan erkek bile yok burası lanetli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 343code kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kızım haberiniz yok mu

• Gördüğünüz gibi en fazla kız rolü yapamayan konya tıplı erkek var burada

Bu tipi/tıpı ben seçmedim

Say-15K Mezun, Eylülden Beri Bitirdiğim Kaynaklar Say-15K Mezun, Eylülden Beri Bitirdiğim Kaynaklar 

• yana okuma kitapları da koymuş deliricem ag

• suç ve cezada yuvarlandım

ben kızım
    ALTTAKİ
    sen de kız mısın?

• konudan bağımsız beni sınav sonrası şunların fotoğrafını çekmeye ikna edecek biri yok o kadar nefret doluyum ki kitaplara direkt yakarım sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.