belli kardeş 28k dan ytü istatistik mı yazılır aw , evet |
say 28k tercih (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Neye göre yazılmıyor hocam :d Mezun profili gayet iyi yerlerde şu an. Çalışmak istediğin alan da veri bilimi, iş/risk analistliği, sigorta şirketleri, audit/banka falansa ve iyi okulda okumak istiyorsan ne yazacaksın başka? Bölüm zor okunmaz falan dersen o kişiye göre değişir anca bitirdikten sonra iyi yerlerdesin ytü gibi bir okuldan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her yere veri bilimi yapay zeka zart zurt açılmış 4 sene sonra mezun olacak insan için şu an yazılmaz bankada çalışcam diyorsan yazarsın orası ayrı , yazılım için yazılmaz
-
Yazılım istatistiğin bir alanı, iş ve geliştirme alanlarında çalışmak isteyen biriysen gidip de inşaat yazmanın falan bir anlamı yok daha iyi bir okulda. Yazılım olayı da kişiye kalmış, ilgisi ve yeteneğinin yanında azmi de varsa yapay zeka alanında çalışmak istiyorsan ai dediğin şeyin temeli istatistik ve olasılık zaten. Hele ML/AI masteri falan yapacaksan isviçre çakısı gibi bir programı var. Ama gidip de backend falan çalışacaksan zaten ne işin var istatistikte. He 28k ile yazacak daha iyi bir şey bulursun isteklerine göre ancak 30-40k arasında yazılabilecek en iyi bölümlerden özel sektör için, şahsi görüşüm. Varsa buyrun yazın tartışalım.
inşaat önermedim ki zaten ben direkt ceng yazsın derim ayrıca yapay zeka işi türkiyede ne kadar tutuldu orası muamma az önce iş ilanlarına baktım yapay zeka ile ilgili çok az iş ilanı var data ilanlarında da 1 gün önce açılan işe 200-300 kişi başvurmuş yani 4 senede bilişim alanında , alan değiştirmek isteyebilir bir insan bu yüzden ceng yazılması daha mantıklı
-
öncelik prestijli üniversitesi olduğu için cengi hic dusunmeden gectim ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tıp bak derim ben tabi sen bilirsin
-
Hocam ben bir önceki postlarda dedim, iyi üniversitede okunmak isteniyorsa diye. Bölüm olarak söylüyorsan zaten bölüm bulunur ortalama ünilerde. Ortada somut mezun örnekleri varken neden iyi bir ünide okumayasın istediğin çalışma alanlarıysa? Mühendis title'ı takıntısı var ise tabi seçilebilir ama.
iyi üniversite takıntısı varsa boğaziçinde bilgisayar öğretmenliğide olabilir yazılımcı olan çok gördüm ordan çıkıp
-
odtu endüstriyel tasarım sanirim benim icin daha avantajlı olur cunku Ankaradayim zaten
bilgisayar hedeflerim olmasaydi buyuk ihtimal dis ya da tip okurdum fakat uzun suredir tip veya dis okumam diyorum cok uzak geliyor
geçen sene tavan 27kymış ytü istatistikte yazan var yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kendi fikrimi söylüyorum herkesin kendi tercihi tabi
-
ytü metalurji ve malzemeyi bir araştır derim hocam
-
Yapmak istediğin mesleği seç, üniversiteyi değil. 5 yıl sonra okul bitince kimse sana X üniversiteli demeyecek hangi mesleği seçtiysen onun ünvanıyla hitap edecek. Şimdi seçeceğin mesleği 40 yıl yapacaksın bu yüzden iyi düşün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X