Selamlar arkadaşlar... Önce yapmam gerekeni sonra da yapabildiklerimi yazayım... Asp.net' te bir sayfa var bu sayfadaki bir butona tıklayınca popup olarak başka bi sayfa açılıyo ve bu sayfada veri tabanından çekilen veriler listeleniyo... Gridview ile yapılıyo listeleme... İşte gridview deki bu verilerden birine tıklayınca o değeri alıp ilk baştaki sayfama taşımam ve ilk sayfadaki textbox'a yazmam gerekiyo... en popup'ta verileri listeledim, satırlara select linkini de aktif yaptım ve ona tıklanınca veri çekiliyo.. çekilen veri bir sessiona atılıyo, javascript ile popup sayfa kapatılıyo... asıl sayfada ifle session textbox'a atılıyo.... Ama yapamadığım şey textbox'ta verinin yazabilmesi için F5 yada yenile butonuna basmam gerekiyo.. Asıl sayfa yenilenmediğinden veriyi otomatik almıyo.....
popup sayfada seçilen değerin ana sayfaya direk gelmesi lazım...Ne yapabilirim bu konuda, yardımcı olabilir misiniz..........
baska bir baslikta cevap vermeye calismistim unuttun mu orayi?
window.opener ile popup i acan sayfaya ulasip istedigin degeri degistirebilirsin.
iki tane basit html yazip b popup in nasil kendisini acan a.html deki bir alani degistirdigini gorebilirsin.