Arkadaşlar 3 gündür internette sorun yaşıyorum. 20.08' deki genel kesintiden sonra oldu. TTnet, yandex, bing ve donanım haber siteleri açılıyor ama başka hiçbir site açılmıyor. TTneti arayıp sürekli arıza kaydı bırakıyorum ama daha çözülmedi. Modem arayüzüne giriğimde ethernet bağlı değil görünüyor ama modemle bilgisayar arasında bağlantı sorunum yok ethernet sürücüsünü silip tekrar yükledim değişen bişey olmadı. DNS ayarlarıyla da sorunum yok. Benzer sorunu yaşayan var mı? Bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Modemi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar modem kurulumu yapıp öyle dene.
Onu da yaptım, değişen bir şey yok.
Az önce Airties'ı aradım ve sorunumdan bahsettim. Sağolsunlar TTnet'ten daha güzel yardımcı oldular ve sorunumu çözdüler. Boş yere günlerce arıza kaydı bırakmışım, bilgisi olan kişi 2 dakikada çözdü.
quote:
Orijinalden alıntı: aransil
Az önce Airties'ı aradım ve sorunumdan bahsettim. Sağolsunlar TTnet'ten daha güzel yardımcı oldular ve sorunumu çözdüler. Boş yere günlerce arıza kaydı bırakmışım, bilgisi olan kişi 2 dakikada çözdü.
Keşke sorununa cevap aradığın gibi çözmünü de foruma girenlerden esirgemeseydin
quote:
Orijinalden alıntı: m_cmlc
quote:
Orijinalden alıntı: aransil
Keşke sorununa cevap aradığın gibi çözmünü de foruma girenlerden esirgemeseydin
Modemi resetlemişlerdir en fazla. Bu arada bu konu hortlamış.