Şimdi Ara

Saygılarımla Arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD hdd ADFD HLFS modellerinin farkları nedir ?

• o dediğini bilmiyorum ama wd alınmayacağını biliyorum
  • neden hocam ??? benim sorma sebebim 2. el 2 tane raptor alıcam 150 gb lık raid yapmayi dusunuyorum ...
  • wd ile çok fazla kötü anım var şu ana değin elimden en az 30 40 adet bozuk wd geçti, ama nedense bu sayı kadar seegate veya samsung vs diğer markaların toplamı geçmedi uyarayım dedim yinede memnun iseniz sizin taktiriniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mınaaa

wd ile çok fazla kötü anım var şu ana değin elimden en az 30 40 adet bozuk wd geçti, ama nedense bu sayı kadar seegate veya samsung vs diğer markaların toplamı geçmedi uyarayım dedim yinede memnun iseniz sizin taktiriniz..

ilginç aksine bende hep daha çok bende wd disklerinin çok iyi olduğunu duydum acaba wd den bozuk olarak daha çok elinize geçmesinin sebebi daha çok satıldığı için olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost_55 -- 7 Eylül 2010; 2:40:53 >
  • wd 4-5 tane kullandım şuan da kullanmaktayım,1 i sorun çıkardı,götürdm garantiye,değiştirdiler sıfırı ile.

Not: Konu başlığında Sorunuzu/sorununuzu açıklayıcı olarak kısaca belirtilmelidir [teknik yardım kuralları]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_55

quote:

Orijinalden alıntı: mınaaa

wd ile çok fazla kötü anım var şu ana değin elimden en az 30 40 adet bozuk wd geçti, ama nedense bu sayı kadar seegate veya samsung vs diğer markaların toplamı geçmedi uyarayım dedim yinede memnun iseniz sizin taktiriniz..

ilginç aksine bende hep daha çok bende wd disklerinin çok iyi olduğunu duydum acaba wd den bozuk olarak daha çok elinize geçmesinin sebebi daha çok satıldığı için olabilir mi acaba?

hiç sanmıyorum samsung toshiba seagate nekadar popülerse wd de okadar popülerdi vakti zamanında ama bu son external hdd furyasından sonra böyle oldu wd kaliteyi düşürdü, önceki wd lerden eski modellerinden bir veya iki tane arızalı hatırlarım.

ama ağırlıklı olarak 2.5 inch olmakla beraber wd piyasada temkinle baklılan bir marka oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.